Windows 10'dan Windows 7'ye geçiş yapılır mı?

just_people

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows 10 kullanıyorum fakat sistemim düşük olduğu için pek çok uygulama kasıyor. Windows 7'ya da Win 8 yapmayı düşünüyorum bu ikisinden birini yapsam kasmalar büyük ihtimalle azalır fakat tahminen pek çok uygulamayı da eski sürümler oldukları için kullanamam.

Windows 10'da kalınır mı yoksa Windows 7 veya 8'e mi geçmeliyim. Geçersem pişmanlık mı olur?

Sistem özelliklerin nedir? Bilgisayarı ne için kullanıyorsun?

8.1, 7 gibi desteği tamamen kesilmiş Windows sürümlerine geçmeni önermem. Onun yerine kullanım tercihlerine uygun olarak hafifletilmiş bir Windows 10 ortamına veya Linux dağıtımına geçmen daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu videodaki şeyleri yaparsanız yüksek ihtimal bilgisayarınız baya hızlanacaktır artı olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunuda yaparsan baya hızlanır
Sonuçları bekliyorum

Birde sistem özelliklerin neler

3GB RAM 2.00 GHz T5750.

Bunların hepsini yaptım.

Windows 11 çıkmasıyla beraber hatta Windows 12 söylentileriyle beraber Microsoft Windows 10'un altındaki sürümlerin desteğini kesiyor. Yanlış bilmiyorsam 2025'te de Windows 10 desteği kesilecek(emin değilim).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…