J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #1 Merhaba, Orijinal windows 8.1'im vardı.Windows 10 yükselttim ve şimdi windows 7 dönmek istiyorum.Nasıl yapabilirim? Orijinal key'im gider mi?
Merhaba, Orijinal windows 8.1'im vardı.Windows 10 yükselttim ve şimdi windows 7 dönmek istiyorum.Nasıl yapabilirim? Orijinal key'im gider mi?
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #2 Dönmek için geçerli bir sebebiniz yok gibi görünüyor. İnternetten ISO dosyasını indirerek daha sonra belleğe yazarak kurulum yapabilirsin. Gitmez. Ben yinede tavsiye etmiyorum Windows 7'ye geçmenizi, minimum 8.1.
Dönmek için geçerli bir sebebiniz yok gibi görünüyor. İnternetten ISO dosyasını indirerek daha sonra belleğe yazarak kurulum yapabilirsin. Gitmez. Ben yinede tavsiye etmiyorum Windows 7'ye geçmenizi, minimum 8.1.
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #3 Silinen üye dedi: Dönmek için geçerli bir sebebiniz yok gibi görünüyor. İnternetten ISO dosyasını indirerek daha sonra belleğe yazarak kurulum yapabilirsin. Gitmez. Ben yinede tavsiye etmiyorum Windows 7'ye geçmenizi, minimum 8.1. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını USB ile mi kuracağım yani UEFI ile mi? Maalesef 7 daha rahat geliyor yoksa 10 da gayet güzel. Teşekkürler
Silinen üye dedi: Dönmek için geçerli bir sebebiniz yok gibi görünüyor. İnternetten ISO dosyasını indirerek daha sonra belleğe yazarak kurulum yapabilirsin. Gitmez. Ben yinede tavsiye etmiyorum Windows 7'ye geçmenizi, minimum 8.1. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını USB ile mi kuracağım yani UEFI ile mi? Maalesef 7 daha rahat geliyor yoksa 10 da gayet güzel. Teşekkürler
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #4 Rufus ile USB belleğe yazdırarak yapacaksınız. Zamanla alışırsın, bence Windows 10'da kalmalısın.
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #5 Mesela Groove Müzik uygulaması geç açılıyor, müzikler bazen ilerlemiyor falan. Sonra dx12 dışında ne gibi özellikleri var ben pek bilmiyorum. Eğer UEFI 7 yüklersem normal W10'dan daha hızlı açılmaz mı?
Mesela Groove Müzik uygulaması geç açılıyor, müzikler bazen ilerlemiyor falan. Sonra dx12 dışında ne gibi özellikleri var ben pek bilmiyorum. Eğer UEFI 7 yüklersem normal W10'dan daha hızlı açılmaz mı?
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #6 Sanırım bir şeyi atladım, Windows 10'a yükselttim demişsin. Yükselttikten sonra temiz kurulum yaparsan gayet güzel çalışıyor, test edildi.
Sanırım bir şeyi atladım, Windows 10'a yükselttim demişsin. Yükselttikten sonra temiz kurulum yaparsan gayet güzel çalışıyor, test edildi.
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #7 Silinen üye dedi: Sanırım bir şeyi atladım, Windows 10'a yükselttim demişsin. Yükselttikten sonra temiz kurulum yaparsan gayet güzel çalışıyor, test edildi. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım? Ben istiyorum ki tüm dosyalar silinsin eskiye dair hiç bir şey kalmasın
Silinen üye dedi: Sanırım bir şeyi atladım, Windows 10'a yükselttim demişsin. Yükselttikten sonra temiz kurulum yaparsan gayet güzel çalışıyor, test edildi. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım? Ben istiyorum ki tüm dosyalar silinsin eskiye dair hiç bir şey kalmasın
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #8 Windows 10 ISO dosyasını indirin Rufus ile belleğe yazdırın ardından USB belleği boot edin tamamdır, kendi kendine etkinleşecektir.
Windows 10 ISO dosyasını indirin Rufus ile belleğe yazdırın ardından USB belleği boot edin tamamdır, kendi kendine etkinleşecektir.
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #9 Silinen üye dedi: Windows 10 ISO dosyasını indirin Rufus ile belleğe yazdırın ardından USB belleği boot edin tamamdır, kendi kendine etkinleşecektir. Genişletmek için tıkla... Pekala çok teşekkür ederim Silinen üye dedi: Windows 10 ISO dosyasını indirin Rufus ile belleğe yazdırın ardından USB belleği boot edin tamamdır, kendi kendine etkinleşecektir. Genişletmek için tıkla... İndirdim Rufus ve ISO dosyasını.Rufus ta bir sürü ayar var onları ne yapayım?
Silinen üye dedi: Windows 10 ISO dosyasını indirin Rufus ile belleğe yazdırın ardından USB belleği boot edin tamamdır, kendi kendine etkinleşecektir. Genişletmek için tıkla... Pekala çok teşekkür ederim Silinen üye dedi: Windows 10 ISO dosyasını indirin Rufus ile belleğe yazdırın ardından USB belleği boot edin tamamdır, kendi kendine etkinleşecektir. Genişletmek için tıkla... İndirdim Rufus ve ISO dosyasını.Rufus ta bir sürü ayar var onları ne yapayım?
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #10 Şu konuda ki gibi yapacaksın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal