Kevlar Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #11 Flash bellek hazırlama yerine disk imajını tavsiye ederim. Özellikle UEFİ kurulum hazırlama başıma çok sorun çıkardı.
Flash bellek hazırlama yerine disk imajını tavsiye ederim. Özellikle UEFİ kurulum hazırlama başıma çok sorun çıkardı.
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #12 Silinen üye dedi: Şu konuda ki gibi yapacaksın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... MBR veya GPT seçebilirsiniz diyor hangisini seçeyim?
Silinen üye dedi: Şu konuda ki gibi yapacaksın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... MBR veya GPT seçebilirsiniz diyor hangisini seçeyim?
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #13 @Kevlar Bu kadar kişi sorunsuz kurulum yaparken neden sende sorun çıkartıyor olabilir, hiç düşündün mü? Bence sorunun kaynağı senden ibaret. @JasonandLaura GPT seç.
@Kevlar Bu kadar kişi sorunsuz kurulum yaparken neden sende sorun çıkartıyor olabilir, hiç düşündün mü? Bence sorunun kaynağı senden ibaret. @JasonandLaura GPT seç.
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #14 Kevlar dedi: Flash bellek hazırlama yerine disk imajını tavsiye ederim. Özellikle UEFİ kurulum hazırlama başıma çok sorun çıkardı. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun? Silinen üye dedi: @Kevlar Bu kadar kişi sorunsuz kurulum yaparken neden sende sorun çıkartıyor olabilir, hiç düşündün mü? Bence sorunun kaynağı senden ibaret. @JasonandLaura GPT seç. Genişletmek için tıkla... Doğru mu?
Kevlar dedi: Flash bellek hazırlama yerine disk imajını tavsiye ederim. Özellikle UEFİ kurulum hazırlama başıma çok sorun çıkardı. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun? Silinen üye dedi: @Kevlar Bu kadar kişi sorunsuz kurulum yaparken neden sende sorun çıkartıyor olabilir, hiç düşündün mü? Bence sorunun kaynağı senden ibaret. @JasonandLaura GPT seç. Genişletmek için tıkla... Doğru mu?
Kevlar Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #15 @Silinen üye , Ben usule suç bulmadım. Arkadaşımız benim gibi bu konularda acemiyse soun yaşamasın istedim. Son 36 saatim harab olmuş durumda.
@Silinen üye , Ben usule suç bulmadım. Arkadaşımız benim gibi bu konularda acemiyse soun yaşamasın istedim. Son 36 saatim harab olmuş durumda.
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #17 Silinen üye dedi: Doğru, artık başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pekala USB ye yazdırdım şimdi benim notebook markası Asus bios a giricem ve ne yapacağım
Silinen üye dedi: Doğru, artık başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pekala USB ye yazdırdım şimdi benim notebook markası Asus bios a giricem ve ne yapacağım
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #19 Silinen üye dedi: USB belleği boot ederek başlatacaksın sistemi. Genişletmek için tıkla... Şuan bios ekranındayım: * Fast boot enabled Launch CSM disabled Boot Option#1 Windows Boot Manage Boot Option#2 UEFI: KingstonDataT yazıyor ne yapacağım?
Silinen üye dedi: USB belleği boot ederek başlatacaksın sistemi. Genişletmek için tıkla... Şuan bios ekranındayım: * Fast boot enabled Launch CSM disabled Boot Option#1 Windows Boot Manage Boot Option#2 UEFI: KingstonDataT yazıyor ne yapacağım?
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #20 Boot Option#2'nin yanında şu ">" işaret olması lazım ona tıkla.