J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #21 Benimki bu değil ama benim menümde böyle. O işaret yok.
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #22 Boot Option#2 ile Boot Option#1'i yer değiştirmelisin. Kurulum sırasında yeniden başlatınca BIOS ekranına girin ve eski haline getirin.
Boot Option#2 ile Boot Option#1'i yer değiştirmelisin. Kurulum sırasında yeniden başlatınca BIOS ekranına girin ve eski haline getirin.
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #23 Silinen üye dedi: Boot Option#2 ile Boot Option#1'i yer değiştirmelisin. Kurulum sırasında yeniden başlatınca BIOS ekranına girin ve eski haline getirin. Genişletmek için tıkla... Yer değiştirdim save and exit dedim ama yeniden başladı ve normal sistem açıldı kurulum ekranı gelmedi
Silinen üye dedi: Boot Option#2 ile Boot Option#1'i yer değiştirmelisin. Kurulum sırasında yeniden başlatınca BIOS ekranına girin ve eski haline getirin. Genişletmek için tıkla... Yer değiştirdim save and exit dedim ama yeniden başladı ve normal sistem açıldı kurulum ekranı gelmedi
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #24 Yer değiştirdiğin yerin fotoğrafını atabilir misin? Bellekten önyükleme yapması gerekiyordu, yanlış bir şeyde yapmadık.
Yer değiştirdiğin yerin fotoğrafını atabilir misin? Bellekten önyükleme yapması gerekiyordu, yanlış bir şeyde yapmadık.
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #25 Silinen üye dedi: Yer değiştirdiğin yerin fotoğrafını atabilir misin? Bellekten önyükleme yapması gerekiyordu, yanlış bir şeyde yapmadık. Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Yer değiştirdiğin yerin fotoğrafını atabilir misin? Bellekten önyükleme yapması gerekiyordu, yanlış bir şeyde yapmadık. Genişletmek için tıkla...
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #26 Olması lazımdı. Fast Boot'u devre dışı bırakıp tekrar dener misin, sonuç ne olacak?
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #27 Silinen üye dedi: Olması lazımdı. Fast Boot'u devre dışı bırakıp tekrar dener misin, sonuç ne olacak? Genişletmek için tıkla... Şuan deniyorum, yine normal açıldı :/
Silinen üye dedi: Olması lazımdı. Fast Boot'u devre dışı bırakıp tekrar dener misin, sonuç ne olacak? Genişletmek için tıkla... Şuan deniyorum, yine normal açıldı :/
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #28 Daha önce denemedim ama denemekten zarar gelmez, bu ekrana ulaşarak, "Aygıt kullan" seçeneğini seçin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Daha önce denemedim ama denemekten zarar gelmez, bu ekrana ulaşarak, "Aygıt kullan" seçeneğini seçin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
J JasonandLaura Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 67 13 Ağustos 2015 #29 Silinen üye dedi: Daha önce denemedim ama denemekten zarar gelmez, bu ekrana ulaşarak, "Aygıt kullan" seçeneğini seçin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O ekrana ulaştım fakat aygıt kullan yok Devam Sorun gider(Bilgisayarınızı sıfırların veya gelişmiş seçeneklere bakın) Kişisel bilgisayarınızı kapatın var @Recep Baltaş Ne yapabilirim? Son düzenleme: 13 Ağustos 2015
Silinen üye dedi: Daha önce denemedim ama denemekten zarar gelmez, bu ekrana ulaşarak, "Aygıt kullan" seçeneğini seçin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O ekrana ulaştım fakat aygıt kullan yok Devam Sorun gider(Bilgisayarınızı sıfırların veya gelişmiş seçeneklere bakın) Kişisel bilgisayarınızı kapatın var @Recep Baltaş Ne yapabilirim?