Windows 10'dan Windows 7'ye geçmek mantıklı mı?

AskerGeldi1

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yok
RAM
8gb ram
Sizce Windows 10'dan Windows 7'ye geçmek mantıklı mı? Windows 10 çok RAM kullanıyor. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Windows 8.1 geçsen daha iyi olur. Sistemin kasıyorsa Windows 7 geçmeyi düşünebilirsin ancak Windows 10'un RAM'in yarısını falan kullanması hızlılık için senin yararına olur, sonuçta ne kadar RAM kullanırsa o kadar hızlı olur. Gerektiği zaman Windows kendisi RAM boşaltır zaten. Bellek temizlemek istersen Mem Reduct kullanabilirsin.

Windows Ortalama olarak 3.5 - 4 GB RAM kullanır ve maalesef normal kullanımdır.
İşlemcin Windows 7'yi destekliyorsa sen bilirsin ama bence hiç uğraşma.

Win7 önermem. Benim eski bilgisayarım 4GB Ram olmasına rağmen Win7'den Win10'a yükseltmiştim.
Fps, özellik ve çoğu açıdan kat kat daha iyi 8Gb ram de yeterli olur zaten bana kalırsa geçmeyin

Özel bir sebebiniz yoksa mantıklı değil. 8 GB RAM Windows 10 ve Windows 11'de dahil modern işletim sistemlerinde 64-bit mimariyle Windows 7 ile eşdeğer veya daha iyi performansla çalıştırmak için fazlasıyla yeterlidir. Sisteminizin bunun dışındaki özellikleri Windows 10 ile sorun yaratıyorsa onu bilmem tabi.

Sizce Windows 10'dan Windows 7'ye geçmek mantıklı mı? Windows 10 çok RAM kullanıyor. Sizce mantıklı mı?
Çok dediğiniz ne kadar çok ? 4 GB üstü RAM li sistemlerde kullanım çok hissedilmez, özel bir sebebiniz yoksa geçmeyin. Windows 10 normal şartlarda boşta 1,5-2 GB arası RAM kullanır, üstünü görüyorsanız sistemi sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

8 GB RAM'iniz bulunmakta. Windows 10 için iş görür RAM miktarı. Windows 10 sürümünü düşürebilirsiniz.
Veya 8.1'e geçin Windows 7 ile uğraşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…