Windows 10'dan Windows 7'ye Geçmek

-Coadon

Decapat
Merhabalar. Yeni bir laptop aldım ve üzerinde Windows 10 kurulu. Windows 10 dan Windows 7 geçmek İstiyorum, geçmem mümkün mü?

Sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi? Sıfır aldıysanız eğer sürücülerle ilgili problem yaşayabilirsiniz.
sıfır aldım mediamarktan
UEFI OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLAYABİLİRİM

Evet 2020'de biticekmiş ama Windows 7'nin daha hızlı olduğunu düşünüyorum.
Görüşümü söyleyeyim, açıkçası değmez. Bir çok program ve oyun artık Windows 10'a çıkacak zaten. Windows 10 ilk çıktığında direkt olarak geçtim ve mutluyum açıkçası. Verdiğiniz uğraşa değmez.

Aslında Doğru Söylüyorsunuz.

GPT den MBR ye geçince yavaşlama gözlenecektir, açılış olsun, kendine gelme olsun... Tavsiyem güncellikten yana. Şuanda bile sürücü sıkıntısı yaşayabilirsiniz. İlla 2020'yi beklemeye gerek yok.

Ben geçmeye çalışmış birisi olarak tecrübelerimi aktarayım, doğru düzgün 1 ya da 2 sürücüyü yükleyebildim. Geri kalanlarının desteği olmadığı için yüklenmedi, haliyle bilgisayardan istediğim verimi de alamadım. O yüzden Windows 10'da kalın. İlerleyen zamanlarda isterseniz SSD tavksiyesinde bulunursunuz. Böylesi daha iyi, zahmet ettiğinize değmez geçmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…