F Flaquan Hectopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar Windows 7'den 10'a yükselttim ancak beğenmedim. Aynı gün içerisinde kurtarma bölümündeki önceki sürüme döne tıkladım ancak sistem geri yükleme seçenekleri çıktı önüme. Ben bilgisayarı da yedeklememiştim ne yapacağım?
Arkadaşlar Windows 7'den 10'a yükselttim ancak beğenmedim. Aynı gün içerisinde kurtarma bölümündeki önceki sürüme döne tıkladım ancak sistem geri yükleme seçenekleri çıktı önüme. Ben bilgisayarı da yedeklememiştim ne yapacağım?
terlikmodem Hectopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2017 #2 Bilgisayardan Windows 7 indirip USB, DVD yazdırıp Bilgisayardaki bütün verilerin D'ye aktar ondan sonra format at. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2017
Bilgisayardan Windows 7 indirip USB, DVD yazdırıp Bilgisayardaki bütün verilerin D'ye aktar ondan sonra format at.
sarp ersoy Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2017 #3 Önemli dosyaları vb. şeyleri taşınabilir hdd e taşıdıktan sonra win 7 format dvd si veya belleği oluşturup format atabilirsin
Önemli dosyaları vb. şeyleri taşınabilir hdd e taşıdıktan sonra win 7 format dvd si veya belleği oluşturup format atabilirsin