Windows 10'dan Windows 7'ye nasıl geçilir?

FiratH22

Decapat
Arkadaşlar benim sistemim Windows 7 idi ve ben Microsoft'un Windows 10'a geçiş aracı ile Windows 10'a geçtim fakat bilgisayarım yavaşladı. Windows 7 de 1080p video izlerken çok rahat çalışıyordu bilgisayarım. Şimdi Windows 10 da 1080p video izleyemiyorum cok kastığından. Bu nedenle Windows 7'ye dönmek istiyorum. Günçelleştirmeler falan umrumda değil sadece FPS dropsuz LoL oynamak ve YouTube'dan rahat bir şekilde video izlemek istiyorum. windows.old klasörü duruyor bu arada.

Windows 10'a geçtikten sonra bir daha PC'yi sıfırladıgım için kurtarma bölümünde Windows 7'ye dön seçeneği yok.

Ekran kartı: NVIDIA 7600GS.
İşlemci: Pentium Dual Core E6800 3.33GHz
RAM: 4 GB.

Anladım hocam. En iyisi temiz kurulum yapmak.

7 dönme ağır bir sistem 8.1 kurman daha iyi olacaktır.
Üstten ISO'yu indirin ardından bu linkteki video ile USB'ye yazın.
Kalan adımlar aşağıdaki video ile aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 7 Ultimate kurabilirsiniz. Stabil çalışacağı gorusundeyim.

Yüksek ihtimalle ya sürücüleriniz tam yüklenmedi, ya da codeclerde sıkıntı var. Windows 10 düşük donanımlı bilgisayarlar için tasarlanmadı. Windows 10 yüksek donanımlı bilgisayarlarda performans vermesi için tasarlandı. Bu konuda sıkıntı yaşamanız normal. Ama bana kalırsa Windows7'ye geri dönmeyin. İmkanınız varken, 8.1 gibi bir sürüme geçmek daha verimli olur. Tek çare temiz kurulum gibi duruyor.

Windows 8.1'e dönmeniz sizin için daha iyi olur.

Orijinal Windows 7 ISO'su isterseniz de buyurun:

Benim de tavsiyem Windows 8.1 bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…