Windows 10'dan Windows 8.1'e döndükten sonra etkinleştirme anahtarı

ierdogduu

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Youtube
Merhaba,
Windows 10 yükledim ve Windows 8.1'e rollback yapıp geri döndüm birde ne göreyim,
Etkinleştirme anahtarı istiyor ve bende sadece Windows 8 etkinleştirme anahtarı var.
Format atmam mı gerekiyor ? Ne yapacağımı şaşırdım bir yardım etseniz çok makbule geçer.

Not : (Windows 8'den 8.1'e ücretsiz geçmiştim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Girdim ama malesef kabul etmiyor.

Belki yanlış girmişsinizdir, kasa hazır ise yanında "Product Key" olması lazım. O kısımda yazacaktır.

Kasa hazırdı ama yanında Windows CD'si veya key yoktu. Etkinleştirilmişti Windows,
bende program indirip keyi buldum ama kabul etmiyor galiba tek çare format atmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans SL sürüme ait ise Core sürüme girilemez.
@MF Dikkatimi çektiği için sormak istedim. Örneğin ben 8.1 Sl Türkçe 64bit windows sürümünü kullanıyorum. Windows 8.1 den 10 a yükselttim diyelim. Belirli bir zaman sonra bilgisayarıma format attım. Benden key istediği zaman satın almış olduğum ve 10 a yükselttiğim 8.1 SL sürümünün key numarasını girdiğimde windows 10 bunu kabul etmeyecek mi ?

Windows 10 ücretsiz olduğu için key istemez herhalde.
Keşke bende Windows 10 tam sürüm çıktığında geçseydim.

Kesin bilgi yok bu konuda. Ama şu anki mantıkla aynı olması muhtemel. Format için 8 kurup yükseltiyorsun 10'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…