Windows 10'dan Windows 8.1'e dönmek

CanerAksu1722

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı Windows 10'a dönüştürdüm ve memnun kalmadım bu bilgisayara format atarsam eğer bilgisayarı aldığım hale döner mi ? (Windows 8.1)

Eğer dönmez ise nasıl döndürebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme yaptıysanız 1 ay içerisinde geri dönebilirsiniz.
dddddddddddddd.png

Windows 8.1 den yükseltme yapmış isen biklgisayarın ayarlarından kapalı olsa bile bir adet geri dönüşüm noktası oluşturur. Sistem geri yüklemeyi açarak ilk yükselttiğin güne ve windowsuna geri dönebilirsin yada bilgisayarını açarken kurtarma seçeneklerine girersin bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine girersin orda da karşına iki seçenek çıkar. Sen fabrika ayarları gibi olan ilk günkü haline döndürecek uyarısını yapan seçeneği seçersen eğer yükseltme öncesi olan işletim sistemi neyse fabrikada yada senin yükseltme öncesi ilk yüklediğin windows neyse ona dönecektir.

Yükseltme yaptıysanız 1 ay içerisinde geri dönebilirsiniz.Eki Görüntüle 153857

@CanerAksu1722 arkadaşın paylaştığı resimde olan kısımdan yada sistem geri yükleden vs geri dönme yapmanı tavsiye etmem. Şahsen ben Windows 10'dan Windows 8.1'e bu kısımdan döndüm ancak döndükten sonra bir çok uygulamam çalışmadı. Ayrıca dll sorunları vs yaşadım sistemde hatalar oluştu en sonunda temiz bir format attım. Sana tavsiyem bilgilerini yedekle Windows 8.1 olarak format at en iyisi o olacaktır :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı