Hiç hayatımda Windows 8.1 kullanmadım, Windows 10 kullandım ama son zamanlarda yani 1 senedir falan bilgisayarımda oyun performansını eskisi kadar alamıyorum. Windows 8.1'in daha iyi olduğu konuşuluyor zaten sistemimi görünce de ona göre aklınızda bir şeyler şekillenir diye düşünüyorum. Normal gezinmede Windows 10'dan %70 %80 mutluyum ama oyun performansı konusunda eskisi kadar beni tatmin etmiyor. Mesela LoL'de 60 FPS'e sabitlediğim için 50'lere düştüğünde kasıyor hissiyatı veriyor bayağı RAM kullanımına baktığım zamanda 8 GB RAM'den 5.8 civarı kullanıyor. Ya da bunları bir köşeye bırakıp Windows 11'i mi beklemeliyim? Tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum.
Bence 8.1'e geçtiğine pişman olursun. Yıllarca HDD ile win10 kullandım kullanılmaz demeyin. Sistemim çok daha kötüydü ama performansından memnundum. Bir SSD almanızda fayda var ama. 11'e de geçebilirsiniz SSD alırsanız (tam sürümün çıkmasını bekleyin.)
Bence 8.1'e geçtiğine pişman olursun. Yıllarca HDD ile win10 kullandım kullanılmaz demeyin. Sistemim çok daha kötüydü ama performansından memnundum. Bir SSD almanızda fayda var ama. 11'e de geçebilirsiniz SSD alırsanız (tam sürümün çıkmasını bekleyin.)
Daha iyi sende HDD var ve Windows 10 SSD istiyor. Bir şey fark etmez hatta daha güzel kullanırsın başlangıç'ı. Eki Görüntüle 1085211
Benimki böyle örneğin.