Windows 10'dan Windows 8.1'e geçilir mi?

8.1 FPS değerlerimi yükseltecek ise geçebilirim.

Windows 10'a kıyasla daha mı iyi olduğunu düşünüyorsunuz FPS ve normal gezinti konusunda? Başlat menüsü bir de tablet olan sürüm müydü o Windows'ta.
Aynen öyle düşünüyorum, bunu kanıtlayan bir sürü video ve makale var. Eğer HDD'niz varsa, geçmeniz önerimdir.

8.1 FPS değerlerimi yükseltecek ise geçebilirim.

Windows 10'a kıyasla daha mı iyi olduğunu düşünüyorsunuz FPS ve normal gezinti konusunda? Başlat menüsü bir de tablet olan sürüm müydü o Windows'ta.
Daha iyi sende HDD var ve Windows 10 SSD istiyor. Bir şey farketmez hatta daha güzel kullanırsın başlangıç`ı.

Benimki böyle örneğin.

Windows 8.1'in çok sorunu var sıkıntı yaşarsınız.

Bence 8.1'e geçtiğine pişman olursun. Yıllarca HDD ile win10 kullandım kullanılmaz demeyin. Sistemim çok daha kötüydü ama performansından memnundum. Bir SSD almanızda fayda var ama. 11'e de geçebilirsiniz SSD alırsanız (tam sürümün çıkmasını bekleyin.)

Adamın işlemcisi uyumlu değil + büyük ihtimal TPM yok.

Herkes farklı bir şey diyor arada kaldım şimdi
Adamın işlemcisi uyumlu değil + büyük ihtimal TPM yok.

TPM desteğim var 2.0

Home Single Language kullanıyorum Pro sıkıntı olmasın?
Daha iyi sende HDD var ve Windows 10 SSD istiyor. Bir şey fark etmez hatta daha güzel kullanırsın başlangıç'ı.
Eki Görüntüle 1085211
Benimki böyle örneğin.

Bunun normal Windows 10'daki gibi başlat menüsü vardı sanırsam ben görmüştüm ayarlanmıyor mu o?

Windows 8.1 Pro kur.
İşlemcin Windows 11 destekli değil.

Hocam bu Embedded sürümü. Pro değil. YouTube'dan bakabilirsiniz.
Windows 8.1 Pro kur.

İşlemcin Windows 11 destekli değil.
Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…