@Emre SÜRER toplam 25 snnin nesi çok. @Xtron Windows 8.1'e geç kanka. Şahsen ben Single Language kullanıyorum. Windows 10 da boşta yüzde işlemci ile RAM kullanımı yüzde 80lerdeydi. Şu an Windows 8.1 de boşta yüzde 3'lerde geziyor.
@Emre SÜRER toplam 25 snnin nesi çok. @Xtron Windows 8.1'e geç kanka. Şahsen ben Single Language kullanıyorum. Windows 10 da boşta yüzde işlemci ile RAM kullanımı yüzde 80lerdeydi. Şu an Windows 8.1 de boşta yüzde 3'lerde geziyor.
Discord'u açamadım mesela uyumluluktan hallettim LoL'ün Client'i kasıyor şu an akıcılık yok onun dışında programlarda sıkıntı yapıyor.
Windows 8.1 de masaüstü 15 saniyede geliyor SSD'siz şok oldum
Aynen hocam bende geçenlerde Windows 7'den Windows 10'a geçtim çok pişman oldum bilgisayar çok ağır çalışıyordu sonra mecbur Windows 8.1'e geçtim ve çok memnunum bilgisayarda SSD varmış gibi bir hissiyat veriyor.
ASUS X550VC
750GB HDD
i5 3. NESİL
GT 720M
8 GB RAM
3230M
Bu özelliklerde laptopum var ve Windows 10 hiç tatmin edici değildi 2 senedir düz Windows 8 kullanmaktayım (.1 değil). Hiç kasma donma yok çok hızlı zaten aldığımda da düz 8 Single Language yüklü gelmişti.