SSD'niz olmadığı için Windows 10'a göre daha hızlı bir deneyim alırsınız.
Eğer yapabilirseniz F/P bir SSD alıp W10'la devam etmeniz en doğrusu olur. 8.1'in desteği 2023'te kesilecek.
Dostum Windows 10 da aldığın FPS'lerin %25 daha fazlasını 8.1 de alacaksın metro arayüzüne çok alışık değilsen StartIsBack+ yazılımını indirebilirsin sormak istediklerin varsa sor.
Dostum Windows 10 da aldığın FPS'lerin %25 daha fazlasını 8.1 de alacaksın metro arayüzüne çok alışık değilsen StartIsBack+ yazılımını indirebilirsin sormak istediklerin varsa sor.
Düşük sistemli bir bilgisayar ise evet ama giriş seviyeli bir bilgisayarda bile Windows 10 ile 8 arasında performans farkı yok yanıltıcı cevap vermeyin.
Düşük sistemli bir bilgisayar ise evet ama giriş seviyeli bir bilgisayarda bile Windows 10 ile 8 arasında performans farkı yok yanıltıcı cevap vermeyin.
Hocam SSD olsaydı çok bir fark olmazdı elbette ama HDD var arkadaşta açılış olarak bayağa bir fark hissedilir. Adamda 4 GB RAM var gözünü seveyim Windows 10 da ne yapsın?
SSD olmadığı için Windows 8.1 geçebilirsiniz. Ben, Windows 8.1 tasarımını beğenmedim için sevmiyorum. Kaynak tüketimi aynı Windows 10 gibi geliyor bana. HDD varsa geçmeyi düşünebilirsiniz, fena işletim sistemi değildir.