Windows 10'dan Windows 8.1'e geçince ne gibi avantajları olur?

Sgm33

Hectopat
Makaleler
4
RAM
4gb
SSD veya HDD modeli
hdd
Ekran kartı
r7 240
Windows 10'dan Windows 8.1'e geçersem ne gibi bir avantajları olur?
Hız ya da FPS açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer parçalarınız uyumlu ise sistem hızlanabilir ki HDD kullanıyorsunuz W10 yavaş çalışacaktır.

SSD'niz olmadığı için Windows 10'a göre daha hızlı bir deneyim alırsınız.
Eğer yapabilirseniz F/P bir SSD alıp W10'la devam etmeniz en doğrusu olur. 8.1'in desteği 2023'te kesilecek.

Windows 10'dan Windows 8.1'e geçersem ne gibi bir avantajları olur?
Hız ya da FPS açısından.

Dostum Windows 10 da aldığın FPS'lerin %25 daha fazlasını 8.1 de alacaksın metro arayüzüne çok alışık değilsen StartIsBack+ yazılımını indirebilirsin sormak istediklerin varsa sor.

Dostum Windows 10 da aldığın FPS'lerin %25 daha fazlasını 8.1 de alacaksın metro arayüzüne çok alışık değilsen StartIsBack+ yazılımını indirebilirsin sormak istediklerin varsa sor.

Eskiden kullanırdım bende Win 8.1 ama niyese hiçbir şey hatırlamıyorum bu arada koyu mod var mı Win 8.1'de?

Bilgisayarın hızdan uçar. Başka bir artısı olacağını pek sanmıyorum.

Bilgisayarın hızdan uçar. Başka bir artısı olacağını pek sanmıyorum.

Düşük sistemli bir bilgisayar ise evet ama giriş seviyeli bir bilgisayarda bile Windows 10 ile 8 arasında performans farkı yok yanıltıcı cevap vermeyin.

Düşük sistemli bir bilgisayar ise evet ama giriş seviyeli bir bilgisayarda bile Windows 10 ile 8 arasında performans farkı yok yanıltıcı cevap vermeyin.

Hocam SSD olsaydı çok bir fark olmazdı elbette ama HDD var arkadaşta açılış olarak bayağa bir fark hissedilir. Adamda 4 GB RAM var gözünü seveyim Windows 10 da ne yapsın?

SSD olmadığı için Windows 8.1 geçebilirsiniz. Ben, Windows 8.1 tasarımını beğenmedim için sevmiyorum. Kaynak tüketimi aynı Windows 10 gibi geliyor bana. HDD varsa geçmeyi düşünebilirsiniz, fena işletim sistemi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…