Windows 10'dan Windows 8.1'e geçmek mantıklı mı?

Argos99

Hectopat
Yer
Ev
Ryzen 5 3500X, RX 570 4 GB Armor, M.2 SSD, 8 GB 3000 MHz RAM. Windows 8.1'i 4 GB RAM'li bilgisayarımda test ettim SSD olmamasına rağmen gayet hızlıydı. Bu bilgisayara kurmam mantıklı mı sizce?

Kesinlikle Windows 10'da kalmanızı tavsiye ederim. İleride RAM'i arttırın yalnız, sıkıntı olabilir. Onun dışında her parça mükemmel, Kesinlikle Windows 10.

Hayır. Windows 10'da kalın. Resmi olarak full sürümü çıkınca Windows 11'e geçersiniz.

Windows 10 daha iyi bir işletim sistemi ve sisteminizde iyi 10 da kalın gereksiz geçmek.

Windows 8.1 kur.

Neden çalışmasın?
Çünkü driver sıkıntısı var. Hemen linçlemeyin.
Linçleyen arkadaşlara söylüyorum, driver sıkıntısı var.

Ryzen 5 3500X, RX 570 4 GB Armor, M.2 SSD, 8 GB 3000 MHz RAM. Windows 8.1'i 4 GB RAM'li bilgisayarımda test ettim SSD olmamasına rağmen gayet hızlıydı. Bu bilgisayara kurmam mantıklı mı sizce?

Neden 8.1 geçmeyi düşünüyorsunuz? Windows 10 çoğu alanda daha iyi bir işletim sistem diye düşünüyorum. Ekstradan 2 3 ay içerisinde 11 tam sürüm olarak çıkacak sanırsam, 11 geçebilirsiniz.

Neden 8.1 geçmeyi düşünüyorsunuz? Windows 10 çoğu alanda daha iyi bir işletim sistem diye düşünüyorum. Ekstradan 2 3 ay içerisinde 11 tam sürüm olarak çıkacak sanırsam, 11 geçebilirsiniz.

Sanırım 10'da kalacağım.

Windows 10 desteği kesilince geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…