F4NKK Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Windows.old klasörünü sildim ve 8.1'e geri dönmek istiyorum. Nasıl geri dönüş yaparım, yardım eder misiniz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2020
Windows.old klasörünü sildim ve 8.1'e geri dönmek istiyorum. Nasıl geri dönüş yaparım, yardım eder misiniz? Teşekkürler.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 28 Aralık 2020 #2 Tekrardan 8.1 ISO dosyası indirip temiz kurulum yapmalısınız. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
Tekrardan 8.1 ISO dosyası indirip temiz kurulum yapmalısınız. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
C cilginmanyakdeli Femtopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 31 28 Aralık 2020 #3 Bilgilerinizi yedekleyip format atın.
F4NKK Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #4 261538 dedi: Tekrardan 8.1 ISO dosyası indirip temiz kurulum yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını indirdim bir sorun ile karşılaştık diyor temiz kurulum nedir?
261538 dedi: Tekrardan 8.1 ISO dosyası indirip temiz kurulum yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını indirdim bir sorun ile karşılaştık diyor temiz kurulum nedir?
C cilginmanyakdeli Femtopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 31 28 Aralık 2020 #5 F4NKK dedi: ISO dosyasını indirdim bir sorun ile karşılaştık diyor temiz kurulum nedir? Genişletmek için tıkla... Herşeyi silip format atmak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F4NKK dedi: ISO dosyasını indirdim bir sorun ile karşılaştık diyor temiz kurulum nedir? Genişletmek için tıkla... Herşeyi silip format atmak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F4NKK Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #6 cilginmanyakdeli dedi: Her şeyi silip format atmak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı SS ile anlatır mısınız.
cilginmanyakdeli dedi: Her şeyi silip format atmak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı SS ile anlatır mısınız.
C cilginmanyakdeli Femtopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 31 28 Aralık 2020 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
287352 Centipat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 524 28 Aralık 2020 #8 F4NKK dedi: ISO dosyasını indirdim bir sorun ile karşılaştık diyor temiz kurulum nedir? Genişletmek için tıkla... İndirdiğin Windows 8.1 iso dosyasını gerektiği gibi flashbellek içine yazacaksın. Rufus programı ile oluyor. Daha hızlı bilgi için Youtube'dan "format nasıl atılır" diye araştırabilirsin. En azından görüntülü videolar işini daha kolaylaştırır.
F4NKK dedi: ISO dosyasını indirdim bir sorun ile karşılaştık diyor temiz kurulum nedir? Genişletmek için tıkla... İndirdiğin Windows 8.1 iso dosyasını gerektiği gibi flashbellek içine yazacaksın. Rufus programı ile oluyor. Daha hızlı bilgi için Youtube'dan "format nasıl atılır" diye araştırabilirsin. En azından görüntülü videolar işini daha kolaylaştırır.
C cilginmanyakdeli Femtopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 31 28 Aralık 2020 #9 Bu videolara bakın. Yardımcı olabilir. F4NKK dedi: Nasıl yapacağımı SS ile anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... SS atamam, nedenini videoları izleyip anlarsınız.
Bu videolara bakın. Yardımcı olabilir. F4NKK dedi: Nasıl yapacağımı SS ile anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... SS atamam, nedenini videoları izleyip anlarsınız.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 28 Aralık 2020 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyla Windows 8.1 ISO kalıbını Rufus ile USB diske yazdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bununla kur. Driverleri tabii kendi PC' ne göre yapacaksın. https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=e1e8c664 Bu da ISO kalıbı indirme seçeneği. (Windows 8.1 Pro + Core x64) https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=872dc826 (Windows 8.1 Pro + Core x86 (32-bit))
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyla Windows 8.1 ISO kalıbını Rufus ile USB diske yazdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bununla kur. Driverleri tabii kendi PC' ne göre yapacaksın. https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=e1e8c664 Bu da ISO kalıbı indirme seçeneği. (Windows 8.1 Pro + Core x64) https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=872dc826 (Windows 8.1 Pro + Core x86 (32-bit))