Doğukan Balcı Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2015 #1 Bana güncelleme geldi ve Win10 betaya geçiş yaptım. Çok berbat. Beta oldugu için. Nasıl kaldırılır Win 10? Ve Win 8.1'e nasıl geçerim tekrar? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2015
Bana güncelleme geldi ve Win10 betaya geçiş yaptım. Çok berbat. Beta oldugu için. Nasıl kaldırılır Win 10? Ve Win 8.1'e nasıl geçerim tekrar?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Haziran 2015 #2 Doğukan Balcı dedi: Bana güncelleme geldi ve Win10 betaya geçiş yaptım. Çok berbat. Beta oldugu için. Nasıl kaldırılır Win 10? Ve Win 8.1'e nasıl geçerim tekrar? Genişletmek için tıkla... Şuan daha indirmeye açık değil. Geçtiğiniz sürüm ne ise o sürümde olan düzeltilmemiş bir sorundur. Tam sürüm çıkınca geçiş yapılacak.
Doğukan Balcı dedi: Bana güncelleme geldi ve Win10 betaya geçiş yaptım. Çok berbat. Beta oldugu için. Nasıl kaldırılır Win 10? Ve Win 8.1'e nasıl geçerim tekrar? Genişletmek için tıkla... Şuan daha indirmeye açık değil. Geçtiğiniz sürüm ne ise o sürümde olan düzeltilmemiş bir sorundur. Tam sürüm çıkınca geçiş yapılacak.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Temmuz 2015 #3 Windows.old klasörü duruyorsa komut satırında bunu tekrar Windows yapıp yenisi Windows.old yaparsan sistem tekrar 8.1 ile boot edecektir.
Windows.old klasörü duruyorsa komut satırında bunu tekrar Windows yapıp yenisi Windows.old yaparsan sistem tekrar 8.1 ile boot edecektir.