Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.177 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #11 Saint Lucia dedi: Kimse farklı bir şey yazmamış. Herkesin dediğin şey temiz Win 8.1 kurulumu ve nasıl yapacağın. Kafan karışmasın. Genişletmek için tıkla... Yani ilk önce format atmam gerek sonra Windows'un kendi sitesinden 8.1'i yüklemem gerek sonra kurmam mı gerek. L1ghtBr1nger dedi: @Silinen üye paylaştığı videoyu takip et. Genişletmek için tıkla... Orada yaptığından tek fark ben 8.1 mi yükleyeceğim?
Saint Lucia dedi: Kimse farklı bir şey yazmamış. Herkesin dediğin şey temiz Win 8.1 kurulumu ve nasıl yapacağın. Kafan karışmasın. Genişletmek için tıkla... Yani ilk önce format atmam gerek sonra Windows'un kendi sitesinden 8.1'i yüklemem gerek sonra kurmam mı gerek. L1ghtBr1nger dedi: @Silinen üye paylaştığı videoyu takip et. Genişletmek için tıkla... Orada yaptığından tek fark ben 8.1 mi yükleyeceğim?
L1ghtBr1nger Megapat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #12 Evet. Windows 8.1 indir, videoda gösterildiği gibi bir flash belleğe at sonra kur.
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #13 Fikirsiz dedi: Yani ilk önce format atmam gerek sonra Windows'un kendi sitesinden 8.1'i yüklemem gerek sonra kurmam mı gerek. Orada yaptığından tek fark ben 8.1 mi yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... İlk olarak 8.1 ISO dosyasını indirip USB belleğe yazdırın. Daha sonra videodaki adımları uygulayın. Zaten format atmış olacaksınız.
Fikirsiz dedi: Yani ilk önce format atmam gerek sonra Windows'un kendi sitesinden 8.1'i yüklemem gerek sonra kurmam mı gerek. Orada yaptığından tek fark ben 8.1 mi yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... İlk olarak 8.1 ISO dosyasını indirip USB belleğe yazdırın. Daha sonra videodaki adımları uygulayın. Zaten format atmış olacaksınız.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #14 Fikirsiz dedi: Yani ilk önce format atmam gerek sonra Windows'un kendi sitesinden 8.1'i yüklemem gerek sonra kurmam mı gerek. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar yeterli olur sana.
Fikirsiz dedi: Yani ilk önce format atmam gerek sonra Windows'un kendi sitesinden 8.1'i yüklemem gerek sonra kurmam mı gerek. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar yeterli olur sana.