Windows 10'dan Windows 8.1'e nasıl geçilir?

Sermanlahmecun

Attopat
Daha fazla  
RAM
6 RAM
SSD veya HDD modeli
120 GB
Ekran kartı
660 GTX
Anakart
BİLİNMİYOR
İşlemci
e6700 PENTİUM
Merhaba, ben bir Windows 10 kullanıcısıyım ve yılardır bu acıyı çileyi çekiyorum 5-6 yıldır Windows 10 kullanıyorum ve artık Windows 7 veya Windows 8.1 veya 8'e geçmek istiyorum. Nasıl geçeceğim veya hangisi daha iyi? Hangisini tavsiye etmeliyim? RAM'im 6 işlemcim E6700 Pentium 3.20 GHz.

Oynadığım oyunlar: Legends of Legends, Minecraft gibi oyunlar ama Valorant vb gibi şeyleri de oynuyorum ara sıra. Benim için önemli olan Legends of Legends açılıyor mu bu 3'ünde? Veya Minecraft? Bunların cevabını istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Anlatırım ama uzun bir şey yazarım diye yazmak istemedim. Bu videodan rahatlıkla geçersin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis Çok Teşşekür Ederimde Legends Of legends veya Minecraft oynayabilirmiyim windows 8.1 de 64 Bit im var

Reis çok teşekkür ederimde Legends of Legends veya Minecraft oynayabilir miyim Windows 8.1 de 64 Bit'im var.

LoL oynayamazsınız. Destek kesildi ve Minecraft'da sadece Java'yı oynarsın.

Bu arada Sıkıntı yok uzun bişey yazarsan da lazım yani

LoL oynayamazsınız. Destek kesildi ve Minecraft'da sadece Java'yı oynarsın.
Tamamdır Teşşekürler

İfadeler: RDJ
Başka Bilen varsa yazabilir

Yzarım hocam sıkıntı yok. Ben direk anlatımlı olsun diye video attım.

İfadeler: RDJ
Valo,Lol oynayamassın destek yok windows 10da biraz ayar yaparsan rahat olur cihazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…