Windows 10'dan Windows 8'e Düşürmek Dosyalar Silinmeden Yapılır mı?

05mete05

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 yaptım bilgisayarı. Bilgisayarı uyku moduna alınca ekran kapanıyor ama bilgisayar çalışıyordu. Araştırdığıma göre Windows 8'e tekrar düşürünce düzeliyor. Windows old dosyaları duruyor. Windows 8'e düşürsem program files'dakiler falan gider mi ? D'dekiler gitmez biliyorum ama program files falan gider mi? Onlar gitmeden düşürebiliyor muyuz?

Temiz kurulum değilde yükseltme ile Windows 10'a geçtiysen ayarlardan sistem sıfırlama yerinden 10 gün içerisinde geri dönüş yapabiliyorsun, 10 gün geçtiyse mümkün değil.

Yükseltme yaptım, geri dönüş hakkım var ama sıfırlamadan program files'ı geçebilir miyim?

Temiz kurulum değilde yükseltme ile Windows 10'a geçtiysen ayarlardan sistem sıfırlama yerinden 10 gün içerisinde geri dönüş yapabiliyorsun, 10 gün geçtiyse mümkün değil.

Yükseltme yaptım, geri dönüş hakkım var ama sıfırlamadan program files'ı geçebilir miyim?

İşletim sistemiyle bir alakası yok. Ayar yapmanız lazım. Ayrıca artık geri dönemezsiniz.

İnternette bu sorunu araştırdığımda herkes işletim sistemini değiştirerek çözmüş. Sıkıntı sadece o da değil ayrıca. Windows 10'a da yükseltme yaptığım için geri dönüş hakkım var ama dönersem program files silinir mi onu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı