Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2021 #11 Yusuf Ama Bozuk dedi: Onla yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem bir USB ile Boot ederek temiz kurulum yapmanız.
Yusuf Ama Bozuk dedi: Onla yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem bir USB ile Boot ederek temiz kurulum yapmanız.
Yusuf Ama Bozuk Femtopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #12 Ajan_47 dedi: Tavsiyem bir USB ile Boot ederek temiz kurulum yapmanız. Genişletmek için tıkla... 16GB Boyutunda USB'm var yeterli olurmu? Youtubeda videosu varsa atarmısınız.
Ajan_47 dedi: Tavsiyem bir USB ile Boot ederek temiz kurulum yapmanız. Genişletmek için tıkla... 16GB Boyutunda USB'm var yeterli olurmu? Youtubeda videosu varsa atarmısınız.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2021 #13 Yusuf Ama Bozuk dedi: 16GB Boyutunda USB'm var yeterli olurmu? Youtubeda videosu varsa atarmısınız. Genişletmek için tıkla... 16GB yeter. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar sadece siz Windows 10 yerine Windows 8 kurun gerisi aynı işlem.
Yusuf Ama Bozuk dedi: 16GB Boyutunda USB'm var yeterli olurmu? Youtubeda videosu varsa atarmısınız. Genişletmek için tıkla... 16GB yeter. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar sadece siz Windows 10 yerine Windows 8 kurun gerisi aynı işlem.
Yusuf Ama Bozuk Femtopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #14 Ajan_47 dedi: 16 GB yeter. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar sadece siz Windows 10 yerine Windows 8 kurun gerisi aynı işlem. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası yükliyecemişiz, ISO dosyası benim yüklediğim Win 8.1 dosyasımı.
Ajan_47 dedi: 16 GB yeter. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar sadece siz Windows 10 yerine Windows 8 kurun gerisi aynı işlem. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası yükliyecemişiz, ISO dosyası benim yüklediğim Win 8.1 dosyasımı.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2021 #15 Yusuf Ama Bozuk dedi: ISO dosyası yükliyecemişiz, ISO dosyası benim yüklediğim Win 8.1 dosyasımı. Genişletmek için tıkla... Nereden ve nasıl yüklediniz dosyayı?
Yusuf Ama Bozuk dedi: ISO dosyası yükliyecemişiz, ISO dosyası benim yüklediğim Win 8.1 dosyasımı. Genişletmek için tıkla... Nereden ve nasıl yüklediniz dosyayı?
Yusuf Ama Bozuk Femtopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #16 Ajan_47 dedi: Nereden ve nasıl yüklediniz dosyayı? Genişletmek için tıkla... Yukardaki videonun linkinden yükledim yani Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
Ajan_47 dedi: Nereden ve nasıl yüklediniz dosyayı? Genişletmek için tıkla... Yukardaki videonun linkinden yükledim yani Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2021 #17 Yusuf Ama Bozuk dedi: Yukardaki videonun linkinden yükledim yani Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Genişletmek için tıkla... Evet o ISO dosyasını Rufus ile USB'ye yazdıracaksınız. Videoda anlatılıyor zaten.
Yusuf Ama Bozuk dedi: Yukardaki videonun linkinden yükledim yani Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Genişletmek için tıkla... Evet o ISO dosyasını Rufus ile USB'ye yazdıracaksınız. Videoda anlatılıyor zaten.
Yusuf Ama Bozuk Femtopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #18 Arkadaşlar işimi farklı bir yöntemle hallettim...Yardım eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum.Elinize sağlık <3
Arkadaşlar işimi farklı bir yöntemle hallettim...Yardım eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum.Elinize sağlık <3
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.514 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 6 Haziran 2022 #19 Yusuf Ama Bozuk dedi: Arkadaşlar işimi farklı bir yöntemle hallettim...Yardım eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum.Elinize sağlık <3 Genişletmek için tıkla... Nasıl halletin hocam. Yardım eder misin?
Yusuf Ama Bozuk dedi: Arkadaşlar işimi farklı bir yöntemle hallettim...Yardım eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum.Elinize sağlık <3 Genişletmek için tıkla... Nasıl halletin hocam. Yardım eder misin?