Windows 10'dan Windows 8'e geçişte Rufus hata veriyor

gazwiez

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bugün Windows 10'dan Windows 8'e geçerken Rufus kullanmıştım Rufus'u kullanırken hata verdi ISO'yu da seçmiştim. Daha sonra ise USB gözükmedi USB'nin takılı olmasına rağmen.

"BIOS"a girip "Boot Menu Key" seçeneği kapalıysa açın. Sonra açılırken "Boot Menu" tuşuna tıklayın. Orada USB'yi görüyorsa seçin. Görünmüyorsa orada bulunan "Explore" vb. seçeneği seçin. Sonra bu USB'yi, ardından "/boot/Microsoft"un içindeki ".efi" dosyasını seçin.

"BIOS"a girip "Boot Menu Key" seçeneği kapalıysa açın. Sonra açılırken "Boot Menu" tuşuna tıklayın. Orada USB'yi görüyorsa seçin. Görünmüyorsa orada bulunan "Explore" vb. seçeneği seçin. Sonra bu USB'yi, ardından "/boot/Microsoft"un içindeki ".efi" dosyasını seçin.
Hemen deniyorum hocam.
Hocam Bios da Boot seçeneğine geldiğimde Sadece şunlar var. Boot Device Priority Numlock Touch Pad Mouse Internal LAN PXE Oprom ve Smart Battery Calibration var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı