Windows 10'dan Windows 8'e Geçmek Ne Kadar Mantıklı?

Yer
Pendik, İstanbul
Windows 10'da sistemsel ve teknik sorunlar yaşıyorum. Laptop kullanıyorum. Laptopla gelen lisanslı bir Windows 10 versiyonu. Benim bu bilgisayarda Windows 8'e dönmem ne kadar mantıklı? Dönersem herhangi sıkıntılar yaşar mıyım? Eğer yaşamazsın derseniz Windows 8.1 indirme linki verme şansınız var mı? Tekrardan boş yere lisansa para ödemek istemiyorum. Yüklersem crackli bir şekilde yükleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal bir işletim sistemi dururken korsana geçmek elbette mantıklı olmayacaktır. Önce mümkünse yaşadığınız sorunları çözmeye çalışmalısınız. Bunun için konu açabilirsiniz.

Son çare olarak da 8.1, 8 veya 7'ye hatta daha alt bir işletim sistemine geçseniz dahi sorun olmayacaktır.

Windows 7 gibi 8'de artık güncelleme alma durumunu yitirdi yani artık güncelleştirme almayacak o yüzden mantıklı değil.

Güncel bir işletim sistemi kullanmanızı tavsiye ederim.

Ben aktif olarak SAMP oynayan bir insanım. Gta san andreas'ta 60fps sabit olarak oynuyorum. Açıkçası bu beni biraz sinir ediyor. Çözüm sunmanuza gerek yok. Aklınıza gelicek her şeyi uyguladım. Windows 1806 sürümünüde güncellediğimden beri bu sorun yaşanmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…