Bir yandan Windows 10 seviyorum fakat bir yandan da 11 cazip duruyor. Sizce hangisine geçeyim? Hem performans hem de gündelik kullanım filan (Gaming laptop için)
Bir yandan Windows 10 seviyorum fakat bir yandan da 11 cazip duruyor. Sizce hangisine geçeyim? Hem performans hem de gündelik kullanım filan (Gaming laptop için)
Windows 10'un düz tüketici sürümlerine destek çekilecek ama LTSC sürümlerine destek devam ediyor. Son çıkan 2021 IoT LTSC sürümünü kurarsanız 2032 yılına kadar güncelleme derdiniz olmaz bilginize.
Windows 10'un düz tüketici sürümlerine destek çekilecek ama LTSC sürümlerine destek devam ediyor. Son çıkan 2021 IoT LTSC sürümünü kurarsanız 2032 yılına kadar güncelleme derdiniz olmaz bilginize.
11 LTSC de fena değil ama Windows 11 her halükarda sıkıntılı bir işletim sistemi. Microsoft'un zorlamalarıyla belli bir pazar payı elde etse de başarılı değil. Windows 11'de kullanılan başlat menüsünün bile gereksiz yere CPU sömürdüğü ortaya çıktı geçenlerde. Gittikçe telemetri ve bloatware yuvası olan bir sistem. Kuracaksanız LTSC sürümlerine bakmakta fayda var o yüzden. İçinde hiçbir gereksiz Microsoft yazılımı yok, tıpkı Windows 7 zamanlarında olduğu gibi sadece Windows var. Windows 10'dan memnunsanız 11'e geçmeye gerek yok.