Windows 10'u 1709'dan 1511'e indirme

Exzking

Hectopat
Daha fazla  
Geçen günlerde Windows 10 ayarlar sekmesinden laptopumu sıfırlamayı denedim. Kişisel dosyalarımı saklamayı seçerek formata başladım fakat yarısında hata verdi %59 civarı yani. Ben de bunun üzerine tertemiz bir format atmayı düşünüyorum da hem format atma sebebim 1709 sürümünü 1511 sürümüne çekmek. Belli bir çözüm varsa dosyalarımı saklayarak yapacağım da, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O sürümün ISO'sunu bulabilirseniz internetten indirip, format atabilirsiniz gerekli kurulumu yapınca. Dosyayı bulursanız zaten format için Technopat Youtube kanalında rehber mevcut ordan yararlanın. Format atarken de silmek istemediğiniz sürücüyü biçimlendirmeden geçerseniz sorununuz çözülür.

Hiç tavsiye etmem. Güncelini kullanmanızı şiddetle öneririm. Bu arada çok geçmek isterseniz eski sürüme tavsiyem 1607 olacaktır. Fakat siz siz olun güncelini kurun sisteminize. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı