Windows 10'u ayarlardan sıfırlamak mı daha iyi?

all

Decapat
Daha fazla  
Windows 10'u ayarlardan sıfırlamak mı daha iyi? Yoksa gelişmiş seçeneklerdeki mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence USB ile sıfırdan kurun her şeyi sıfırlayacaktır (ürün anahtarı dahil). Ama ürün anahtarınızın sıfırlanmasını istemiyorsanız ayarlardan sıfırlayabilirsiniz.

Ayarlardan sıfırlamak pek sağlıklı bir yöntem değil. USB bellek ile temiz kurulum yapmak daha mantıklı.

Format atmak daha sağlıklı hocam sıfırlamada bazen sorun çıkartabiliyor.

Fark etmiyor. İster gelişmiş seçenek ister ayarlardan. İkisi de sıfırlıyor. Sıfırlama yapmanızı önermem, yeniden Windows kurmak istiyorsanız bunu bir USB ile yapın en azından daha temiz olur. Sıfırlama uzun sürer ve bazen yarıda kesilip Windows'a hasar verebiliyor. Sıfırlandıktan sonra performans düşüklüğü.

"

Ama ben 1 kere ayarlardan sıfırlamıştım hep hoş geldiniz diye kapanıyor sonra F8 butonuna basınca gelişmiş seçenekleri açtı. Oradan sıfırladım düzeldi

Ben öğrendim gelişmiş seçeneklerden sıfırlamak daha iyi ayarlardan sıfırlama % 10 civarında hata verebiliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…