Arkadaşlar şu anda laptop kullanıyorum, aldığımda Windows 8.1 vardı, daha sonra Windows 10'a yükselttim. Şimdi laptopu satıp PC toplayacağım ama Windows 10 mailime bağlı durumda yeni topladığım PC'de mailimi girdiğimde Windows 10 etkinleşir mi?
Hayır. Microsoft hesabınıza tanımlı olabilir, ama o lisansın doğrulanmasında anakartın da bulunduğu belirli bir hash değeri kullanılıyor. Siz yeni bir bilgisayara (Yeni bir anakarta) geçtiğinizde hesabınızdaki hash ile yeni bilgisayarda Windows 10'un oluşturacağı hash değeri aynı olmayacağından etkinleştirme olmaz.
Hazır bilgisayarlarda oem keyi olduğu için başka bilgisayara aktarım olmaz. Sadece kutulu lisanslar başka bilgisayara aktarılabilir. Zaten Windows 10 çok pahalı değil, 100 liraya alabilirsiniz.
Hazır bilgisayarlarda oem keyi olduğu için başka bilgisayara aktarım olmaz. Sadece kutulu lisanslar başka bilgisayara aktarılabilir. Zaten Windows 10 çok pahalı değil, 100 liraya alabilirsiniz.
Site güvenilirdir Windows 10 çıktığında Windows 8 Pro keyi aldım sonradan Windows 10'a upgrade yaptım. Ayrıca indirim daha da artmış 50 TL olmuş ikisi de.
Satılan key, OEM keyi yani bu keyler başka bilgisayara aktarılmaz. Kutulular daha pahalı.