Hamit Eren Emir Hectopat Katılım 24 Mayıs 2016 Mesajlar 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2016 #1 Arkadaşlar bilgisayarım açılırken içinde kurulu olan Windows 7, Windows 10 ve Pardus seçenekleri çıkıyor ama ben burada Windows 10'un gözükmesini istemiyorum bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2016
Arkadaşlar bilgisayarım açılırken içinde kurulu olan Windows 7, Windows 10 ve Pardus seçenekleri çıkıyor ama ben burada Windows 10'un gözükmesini istemiyorum bir çözümü var mıdır?
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 30 Kasım 2016 #2 Msconfig ten bu bölümü açtığında gözükmesi lazım oradan silersin.
Hamit Eren Emir Hectopat Katılım 24 Mayıs 2016 Mesajlar 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2016 #3 İbrahim Göksoy dedi: Msconfig ten bu bölümü açtığında gözükmesi lazım oradan silersin. Eki Görüntüle 202741 Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler fakat bu işlem 'Windows 10' u mu silecek boot menüsündeki başlatma seçeneğini mi? Tam anlayamadım
İbrahim Göksoy dedi: Msconfig ten bu bölümü açtığında gözükmesi lazım oradan silersin. Eki Görüntüle 202741 Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler fakat bu işlem 'Windows 10' u mu silecek boot menüsündeki başlatma seçeneğini mi? Tam anlayamadım
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 1 Aralık 2016 #4 Başlatma seçeneğini siler diye biliyorum. Hdd de windows 10 kalır.
Hamit Eren Emir Hectopat Katılım 24 Mayıs 2016 Mesajlar 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2016 #5 İbrahim Göksoy dedi: Başlatma seçeneğini siler diye biliyorum. Hdd de windows 10 kalır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim sonucu bildiririm.
İbrahim Göksoy dedi: Başlatma seçeneğini siler diye biliyorum. Hdd de windows 10 kalır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim sonucu bildiririm.