J jwexkoz Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 86 14 Haziran 2023 #1 Merhaba bilgisayarımdaki dosyaların silinmesi için Windows 10 bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine bastım. Herhangi bir zararı olur mu? İşletim sistemini siler mi?
Merhaba bilgisayarımdaki dosyaların silinmesi için Windows 10 bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine bastım. Herhangi bir zararı olur mu? İşletim sistemini siler mi?
Emre Van Der Linde Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 Zararlı olsa microsoft öyle bir seçenek koymaz ki ? Sadece dosyalar siliniyor diye biliyorum işletim sistemine ellenmiyor.
Zararlı olsa microsoft öyle bir seçenek koymaz ki ? Sadece dosyalar siliniyor diye biliyorum işletim sistemine ellenmiyor.
2 224914 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 537 Çözümler 2 14 Haziran 2023 #3 Bilgisayarınızı temizler işletim sistemi kalır ama madem öyle bir şey yapacaksınız temiz kurulum yapın.
Bilgisayarınızı temizler işletim sistemi kalır ama madem öyle bir şey yapacaksınız temiz kurulum yapın.