gökhanözdemir Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2016 #1 Selam arkadaşlar C diskim dolu olduğu için Windows 10'u D diskine kursam bir problem olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2016
Akın S. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2016 #2 gökhanözdemir dedi: Selam arkadaşlar C diskim dolu olduğu için Windows 10'u D diskine kursam bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmaz. Sadece alışkanlıklarını değiştirirsin. Birde HDD kullanıyorsun D (Sonradan ayırdığınız) sürücüsü biraz daha yavaş kalacaktır.
gökhanözdemir dedi: Selam arkadaşlar C diskim dolu olduğu için Windows 10'u D diskine kursam bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmaz. Sadece alışkanlıklarını değiştirirsin. Birde HDD kullanıyorsun D (Sonradan ayırdığınız) sürücüsü biraz daha yavaş kalacaktır.