Merhabalar. Maalesef bu hatadan sonra Flash Belleğimi bilgisayar görmemeye başladı. Hata kodunu almayı unuttum bu problemi nasıl çözeceğim?
USB bellek RAW olmuş.
Disk yönetimine girip SS at.
Hocam arkadaş hata kodunu almayı unuttum ve bilgisayar flash belleği görmüyor demiş. Sanırım onun için yazmadı.Hatayı göremeyen bir tek ben miyim, ne başlıkta ne de konu içerisinde?
Katılıyorum.Hatayı göremeyen bir tek ben miyim, ne başlıkta ne de konu içerisinde?
USB bellek RAW olmuş.
Windows 10 u kendi sitesinden indirdim.Medya dosyasını oluştururken bir hatayla karşılaştık tarzında bir şey geldi ve bana hata kodu verdi bende yeniden başlatırım diye düşündüm ve hata kodunu almadan sekmeyi kapattım.Bunun sonucunda ise Bilgisayarım kısmında Flash Belleğimi göremiyorum.Hatayı göremeyen bir tek ben miyim, ne başlıkta ne de konu içerisinde?
Sorunum çözüldü teşekkür ederim.USB bellek RAW olmuş.
RAW Formatını NTFS Formatına Dönüştürme | Dijital Teknoloji – Yazılım ve Teknoloji Ürünlerinin Tanıtımı
Bilgisayarınızın hard diski, USB disk, Hafıza Kartı yada taşınabilir harici depolama biriminiz RAW formatına döndüyse, bildiğiniz klasik yöntemlerle eski haline getiremezsiniz. Cihazınızın FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, exFAT, CDFS, RAW, Ext2, Ext3, Ext4, Btrfs, ZFS, HFS gibi formatlarda olması size...www.dijitalteknoloji.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.