E Ekmek kafalı ahmet Hectopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 Merhabalar, 240GB SSD'min içine Windows 10 kurarken GPT ibaresi gözüme çarptı, internette biraz arastirdigimda GPT'yi MSR ye veya tam tersini gösteren makaleler buldum, peki ben bu diske Windows kurar isem sıkıntısi olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
Merhabalar, 240GB SSD'min içine Windows 10 kurarken GPT ibaresi gözüme çarptı, internette biraz arastirdigimda GPT'yi MSR ye veya tam tersini gösteren makaleler buldum, peki ben bu diske Windows kurar isem sıkıntısi olur mu?
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 11 Haziran 2020 #2 MBR daha eski disklerde olan bir format diye biliyorum. GPT ve UEFİ olarak kuruluyor Windows yeni bilgisayarlara.
MBR daha eski disklerde olan bir format diye biliyorum. GPT ve UEFİ olarak kuruluyor Windows yeni bilgisayarlara.
E Ekmek kafalı ahmet Hectopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #3 Silinen üye dedi: MBR daha eski disklerde olan bir format diye biliyorum. GPT ve UEFİ olarak kuruluyor Windows yeni bilgisayarlara. Genişletmek için tıkla... ben iyice karıstırdım disk i disk suan hem GPT hem de DNM biçiminde, nasıl normal disk yapacagım bilmiyorum
Silinen üye dedi: MBR daha eski disklerde olan bir format diye biliyorum. GPT ve UEFİ olarak kuruluyor Windows yeni bilgisayarlara. Genişletmek için tıkla... ben iyice karıstırdım disk i disk suan hem GPT hem de DNM biçiminde, nasıl normal disk yapacagım bilmiyorum