Windows 10'u güncellemek için format atmak

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 1703'den 1709'a Windows Update aracılığı ile geçtim. Old dosyası oluştu, bazı sorunlar oldu, saatlerce güncelleme sürdü derken içim rahat etmedi format atıp temiz kurulum yapmak istiyorum. Windows 10 Sürüm 1709 çıktıktan 3 gün sonra kardeşime format atmak için Microsoft'un sitesinden ISO dosyası indirdim ve aradan 20 gün falan geçmiştir o ISO dosyası hala bellekte duruyor. Fakat ben belleğin içindeki her şeyi biçimlendirme yapsam yeniden mi Microsoft sitesinden Windows 10 ISO dosyası indirip, Rufus ile yazıp belleğe atsam. Aradan 20 gün geçti diye ikilemde kaldım. Ayrıca şu anki bilgisayarımda resimleri belleğe atmam lazım ondan sonra format yapacağım ya silsem daha iyi gibi geliyor. Siz ne dersiniz? UEFI BIOS üzerinden Windows 10 kuracağım. Rufus'un son sürümü 2.17 imiş aylardan beri. Bari ona da güncelleme gelse manayla öyle yapsam demiştim sizce Rufus'a güncelleme gelmesini bekleyeyim mi? Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı