Windows 10'u hafifletmenin yolları var mı?

Hocam yine de Microsoft tarafından doğrulanmış bir yazılım kullanmak daha güvenlidir zaten eğer ki ks karar verirse birlikte Windows 8.1'e döneceğiz.
Format sanıldığından daha kolay bir işlem zaten. USB hazırlaması yeterli.

Abla mı desem, hocam mı desem bilemedim.
Modlanmış Windows sistemler var. Onları kurabilirsin. Gayet seri çalışıyorlar. Eğer format atmayı bilmiyorsan forumda yardım edebilecek bir sürü kişi var. İyi şanslar. Ek olarak Windows şart değilse Ubuntu kullanabilirsin.

Custom Windowslar format gerektirmiyor hocam. AME Wizard ile bir çırpıda kuruluyor.

@Cicenes35 hocam neden beğenmedim attınız ?

Custom Windows'ları iyi bulmuyor kendisi.

Kesinlikle saçmalık. Desteği tamamen kesilmiş Windows 8.1 veya 7 kullanacağıma, desteği bitmiş olmasına rağmen daha güncel olan Windows 10'u kullanırım. Tabii bazıları güvensiz olabilir ama çok güvenilir olanları da var. Ayrıca Windows şart değilse en mantıklı seçim Ubuntu gibi duruyor.

Modlanmış Windows güvenilmez bunun için Microsoft'un kendi sürümü var Windows 10 LTSC hatta 2024 de Windows 11 LTSC çıkarmayı plnalıyor.

Hocam ya bilgileriniz çalınırsa.
Hocam ben size bir şey demedim arkadaşa görüşünüzü söylemiştim sadece. Neyse konu sapacak. @Çiğdem Furat Kendini güvenli hissetmek ve yağ gibi akan bir Windows istiyorsan @Cicenes35 hocamın dediği gibi LTSC sürümlerine bakabilirsin. Format için YouTube’dan rehberlere bakabilirsin, sıkıntı olursa buraya başvurabilirsin.

Modlanmış Windows güvenilmez bunun için Microsoft'un kendi sürümü var Windows 10 LTSC hatta 2024 de Windows 11 LTSC çıkarmayı plnalıyor.

Hocam ya bilgileriniz çalınırsa.

Ya evet öyle bir sıkıntı var ama başka seçenek yok ki. 8.1 kullanmak ayrı bir eziyet, 7 ayrı bir eziyet. En mantıklısı modlanmış Windows 10 ya da Ubuntu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…