3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 28 Ocak 2021 #21 TÇB dedi: Bilgisayari tekrar açtığım zaman ve şifreyi girdiğim zaman "çağrılan nesne istemciden ayrılmış" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne diyeceğimi bilemiyorum. İndirme linkini sildirdim.
TÇB dedi: Bilgisayari tekrar açtığım zaman ve şifreyi girdiğim zaman "çağrılan nesne istemciden ayrılmış" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne diyeceğimi bilemiyorum. İndirme linkini sildirdim.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 28 Ocak 2021 #22 312971 dedi: Ne diyeceğimi bilemiyorum. İndirme linkini sildirdim. Genişletmek için tıkla... Hangi hizmetleri kapattığını biliyor musun peki?
312971 dedi: Ne diyeceğimi bilemiyorum. İndirme linkini sildirdim. Genişletmek için tıkla... Hangi hizmetleri kapattığını biliyor musun peki?
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 28 Ocak 2021 #23 TÇB dedi: Hangi hizmetleri kapattığını biliyor musun peki? Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat format attım. Dosyalar artık bende de değil. Projenin bu versiyonu iptal. Hocam siz halledebildiniz mi?
TÇB dedi: Hangi hizmetleri kapattığını biliyor musun peki? Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat format attım. Dosyalar artık bende de değil. Projenin bu versiyonu iptal. Hocam siz halledebildiniz mi?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 28 Ocak 2021 #24 312971 dedi: Evet. Fakat format attım. Dosyalar artık bende de değil. Projenin bu versiyonu iptal. Hocam siz halledebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, araştırıyorum fakat bulamadım.
312971 dedi: Evet. Fakat format attım. Dosyalar artık bende de değil. Projenin bu versiyonu iptal. Hocam siz halledebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, araştırıyorum fakat bulamadım.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 28 Ocak 2021 #25 TÇB dedi: Hayır, araştırıyorum fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı güvenli modda başlatıp programı nsudo ile açtığında tüm işlemleri geri al tuşuna bas.
TÇB dedi: Hayır, araştırıyorum fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı güvenli modda başlatıp programı nsudo ile açtığında tüm işlemleri geri al tuşuna bas.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 28 Ocak 2021 #26 312971 dedi: Hocam bilgisayarı güvenli modda başlatıp programı nsudo ile açtığında tüm işlemleri geri al tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Nsudo nasıl açıyoruz? "Nsudo" adında bir dosya var. Onun içindeki ".bat" uzantılı dosyayı mı açacağım?
312971 dedi: Hocam bilgisayarı güvenli modda başlatıp programı nsudo ile açtığında tüm işlemleri geri al tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Nsudo nasıl açıyoruz? "Nsudo" adında bir dosya var. Onun içindeki ".bat" uzantılı dosyayı mı açacağım?
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 28 Ocak 2021 #27 TÇB dedi: Nsudo nasıl açıyoruz? "nsudo" adında bir dosya var. Onun içindeki ".bat" uzantılı dosyayı mı açacağım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Daha sonra bir pencere gelecek. Oradan browse tuşuna basıp HDD accelerator'ü seçip run diyeceksin. Olursa etiketle hocam.
TÇB dedi: Nsudo nasıl açıyoruz? "nsudo" adında bir dosya var. Onun içindeki ".bat" uzantılı dosyayı mı açacağım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Daha sonra bir pencere gelecek. Oradan browse tuşuna basıp HDD accelerator'ü seçip run diyeceksin. Olursa etiketle hocam.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 28 Ocak 2021 #28 312971 dedi: Evet. Fakat format attım. Dosyalar artık bende de değil. Projenin bu versiyonu iptal. Hocam siz halledebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... 312971 dedi: Evet hocam. Daha sonra bir pencere gelecek. Oradan browse tuşuna basıp HDD accelerator'ü seçip run diyeceksin. Olursa etiketle hocam. Genişletmek için tıkla... Kafaya takmaya gerek yok olan olmuş. Umarım sorun çözülür ne diyeyim. Uygulamalar ile bilgisayar hızlandırma çalışmaları pek hoşuma gitmiyor. Sadece CCleaner tercihim. Veya manuel kendi hazırladığım rehberler ile işlemleri yapıyorum.
312971 dedi: Evet. Fakat format attım. Dosyalar artık bende de değil. Projenin bu versiyonu iptal. Hocam siz halledebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... 312971 dedi: Evet hocam. Daha sonra bir pencere gelecek. Oradan browse tuşuna basıp HDD accelerator'ü seçip run diyeceksin. Olursa etiketle hocam. Genişletmek için tıkla... Kafaya takmaya gerek yok olan olmuş. Umarım sorun çözülür ne diyeyim. Uygulamalar ile bilgisayar hızlandırma çalışmaları pek hoşuma gitmiyor. Sadece CCleaner tercihim. Veya manuel kendi hazırladığım rehberler ile işlemleri yapıyorum.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 28 Ocak 2021 #29 Silinen üye dedi: Kafaya takmaya gerek yok olan olmuş. Umarım sorun çözülür ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam imzanızda ben varım.
Silinen üye dedi: Kafaya takmaya gerek yok olan olmuş. Umarım sorun çözülür ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam imzanızda ben varım.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 28 Ocak 2021 #30 312971 dedi: Evet hocam. Daha sonra bir pencere gelecek. Oradan browse tuşuna basıp HDD accelerator'ü seçip run diyeceksin. Olursa etiketle hocam. Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler. @312971
312971 dedi: Evet hocam. Daha sonra bir pencere gelecek. Oradan browse tuşuna basıp HDD accelerator'ü seçip run diyeceksin. Olursa etiketle hocam. Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler. @312971