leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 14 Ağustos 2020 #1 Yakın zamanda SSD almayı planlıyorum. Format atmadan Windows'u nasıl SSD'ye aktarabilirim?
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 14 Ağustos 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video yardımcı olacaktır. Kullanılan yazılım söylenildiği gibi Macrium Reflect.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video yardımcı olacaktır. Kullanılan yazılım söylenildiği gibi Macrium Reflect.
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 14 Ağustos 2020 #3 Atılırsa birçok sorunla karşı karşıya kalırsınız.
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Ağustos 2020 #4 Temiz kurulum daha iyi olur ama aktarmak istesen: Makoto Itou dedi: Casper 10 ile ücretsiz bir şekilde diskteki tüm bölümleri kopyalayabilirsiniz. Daha önceden yaptım sorun yaşamamıştım. Makale. Genişletmek için tıkla...
Temiz kurulum daha iyi olur ama aktarmak istesen: Makoto Itou dedi: Casper 10 ile ücretsiz bir şekilde diskteki tüm bölümleri kopyalayabilirsiniz. Daha önceden yaptım sorun yaşamamıştım. Makale. Genişletmek için tıkla...
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #5 Yanlış bilgi Aktaramazsın.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 14 Ağustos 2020 #6 @Hamza Ensar Sağlam Yanlış bilgi, aktarılabilir. Yukarıdaki videoya göz atın.
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Ağustos 2020 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: Aktaramazsın. Genişletmek için tıkla... Disk bölümlerinin tamamını klonlamak mümkün. Ücretsiz yazılımlar var. CASPER
Hamza Ensar Sağlam dedi: Aktaramazsın. Genişletmek için tıkla... Disk bölümlerinin tamamını klonlamak mümkün. Ücretsiz yazılımlar var. CASPER
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #8 Makoto Itou dedi: Disk bölümlerinin tamamını klonlamak mümkün. Ücretsiz yazılımlar var. CASPER Genişletmek için tıkla... Ama çok fazla sorun oluyor. 292469 dedi: @Hamza Ensar Sağlam yanlış bilgi, aktarılabilir. Yukarıdaki videoya göz atın. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla büyük sıkıntılar çıkıyor arkadaş onlarla uğraşacaksa ki çözümü yok artık kendi bilir.
Makoto Itou dedi: Disk bölümlerinin tamamını klonlamak mümkün. Ücretsiz yazılımlar var. CASPER Genişletmek için tıkla... Ama çok fazla sorun oluyor. 292469 dedi: @Hamza Ensar Sağlam yanlış bilgi, aktarılabilir. Yukarıdaki videoya göz atın. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla büyük sıkıntılar çıkıyor arkadaş onlarla uğraşacaksa ki çözümü yok artık kendi bilir.
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Ağustos 2020 #9 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama çok fazla sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben önceden yaptım sorun yaşamadım. Sorun yaşayanlar illaki vardır temiz kurulum her zaman için daha iyi olur ama konu bu değil.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama çok fazla sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben önceden yaptım sorun yaşamadım. Sorun yaşayanlar illaki vardır temiz kurulum her zaman için daha iyi olur ama konu bu değil.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 14 Ağustos 2020 #10 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama çok fazla sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla sorun oluyor demek yanlış, sorun olabilir daha doğrusu. Yine de konu sahibine söylemeden geçmeyelim, önemli verilerinizi yedekleyin.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama çok fazla sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla sorun oluyor demek yanlış, sorun olabilir daha doğrusu. Yine de konu sahibine söylemeden geçmeyelim, önemli verilerinizi yedekleyin.