Windows 10'u KMS ile etkinleştirme sonrası temiz kurulum

Ayrıca ürün anahtarını sildiğin iyi olmuş. Bir bağlantı kaldığını düşünmüyorum.
Hocam rehberinizden sonra aklıma bir şey takıldı ürün anahtarını sildim demiştim kurulumdan önce ve sonra da ama slmgr komutlarını girdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmadım veya 120 dakika sonra tekrardan bunları uygulamadım bir sıkıntı olur mu?

120 dakika sonra sadece CMD'ye slmgr -dlv kodunu gir. Yeniden etkinleştirirse sıkıntı.

120 dakika sonra sadece CMD'ye slmgr -dlv kodunu gir. Yeniden etkinleştirirse sıkıntı.
Hocam "Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanmadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştiremiyoruz." yazması KMSpico'nun tamamen gittiğine dair bir şey mi yoksa bu yazıyor olmasına rağmen duruyor olabilir mi?

Sıkıntı gözükmüyor. KMSpico ile bağlantı kalmamış aramızda, duruyor olabilir. MBAM veya Zemana ile tarama yapmakta fayda var.

Sıkıntı gözükmüyor. KMSpico ile bağlantı kalmamış aramızda, duruyor olabilir. MBAM veya Zemana ile tarama yapmakta fayda var.
Hocam peki KMSpico zararlısını kaldırmak için temiz kurulum yaparken ürün anahtarını silmek gerekli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…