gizliaadam Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 Dün 19:08 #1 Herkese iyi sosyaller. Bilgisayarımı komple formatlayıp Windows 11 yapmak istiyorum. Tüm HDD ve SSD sıfırlansın bilgisayar ilk kurduğum gün ki gibi olsun istiyorum. Daha sonrasında Windows 11 kuracağım. Nasıl yapabilirim?
Herkese iyi sosyaller. Bilgisayarımı komple formatlayıp Windows 11 yapmak istiyorum. Tüm HDD ve SSD sıfırlansın bilgisayar ilk kurduğum gün ki gibi olsun istiyorum. Daha sonrasında Windows 11 kuracağım. Nasıl yapabilirim?
Hexaak Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 184 Çözümler 3 Dün 19:11 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun format atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun format atın.