Çapdaş Centipat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Windows'u sıfırlıyorum tekrar aynı anahtarı giriyor istemiyorum başka anahtar kullanmak istiyorum yardım eder misiniz?
Arkadaşlar Windows'u sıfırlıyorum tekrar aynı anahtarı giriyor istemiyorum başka anahtar kullanmak istiyorum yardım eder misiniz?
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 Çapdaş dedi: Arkadaşlar Windows'u sıfırlıyorum tekrar aynı anahtarı giriyor istemiyorum başka anahtar kullanmak istiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabına bağlıysa key normal otomatik hesabına giriş yapınca o da aktifleşiyor.
Çapdaş dedi: Arkadaşlar Windows'u sıfırlıyorum tekrar aynı anahtarı giriyor istemiyorum başka anahtar kullanmak istiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabına bağlıysa key normal otomatik hesabına giriş yapınca o da aktifleşiyor.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.226 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 Etkinleştirme anahtarını kurulum aşamasında girmeyi denedin mi? Yeni keyi yani. Normalde atlayarak bunu internete bağlanınca BIOS'a gömülü keyi aktive ediyor.
Etkinleştirme anahtarını kurulum aşamasında girmeyi denedin mi? Yeni keyi yani. Normalde atlayarak bunu internete bağlanınca BIOS'a gömülü keyi aktive ediyor.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 29 Temmuz 2023 #4 Dijital olarak etkinleştirilmişse Microsoft hesabından almıştır keyi. Yoksa anakarttaki keyi de alabiliyor. Neden farklı lisans istiyorsun?
Dijital olarak etkinleştirilmişse Microsoft hesabından almıştır keyi. Yoksa anakarttaki keyi de alabiliyor. Neden farklı lisans istiyorsun?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.021 Çözümler 81 Yer Başkent 29 Temmuz 2023 #5 Çapdaş dedi: Arkadaşlar Windows'u sıfırlıyorum tekrar aynı anahtarı giriyor istemiyorum başka anahtar kullanmak istiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar uygulamasını kullanarak farklı bir lisans girebilirsin de neden farklı key istiyorsun?
Çapdaş dedi: Arkadaşlar Windows'u sıfırlıyorum tekrar aynı anahtarı giriyor istemiyorum başka anahtar kullanmak istiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar uygulamasını kullanarak farklı bir lisans girebilirsin de neden farklı key istiyorsun?
Çapdaş Centipat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #6 Lisansımı ücretsiz lisans keyleri veren yerden aldım internetten çok eski herkesin kullandığı problemli olduğunu düşünüyorum
Lisansımı ücretsiz lisans keyleri veren yerden aldım internetten çok eski herkesin kullandığı problemli olduğunu düşünüyorum