Windows 10'u Lisans Olmadan Kullanmanın Dezavantajları

SinnerRose

Hectopat
Yer
Tavşanlı\Kütahya
Daha fazla  
Microsoft'un kendi sitesinde Windows 10 indirdim. Şu an lisanslı değil. Ayarlarlara erişemiyorum biliyorum. Ama çok önemli değil benim için lisans gerekli mi normal kullanıcı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 çoğu özelliğini kullanamazsınız.
Bazen o ayarları değiştirmen gerekecek.
Ayriyeten her türlü geri bildirimi zorunlu aldığından sisteminde gereksiz bir yük olacak
windows 10 Satın Al - Durmaplay

Microsoft'un kendi sitesinde Windows 10 indirdim. Şu an lisanslı değil. Ayarlarlara erişemiyorum biliyorum. Ama çok önemli değil benim için lisans gerekli mi normal kullanıcı için.
Korsan kullanmaya hiç gerek yok, fiyatları ulaşılamayacak derecede yüksek değil sonuçta. N11'de 15 TL'ye satılıyor:Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans - n11.com

Ayrıca, forumda da bir arkadaş 2 lisansı 20 TL'den satıyordu. Ondan da alabilirsin.

Yok canım ayarlara erişiyor ama kişiselleştiremiyorsun. Ben daha başka özellik kısıtlaması görmedim. Bir de film izlerken bile, köşede Windows'u Etkinleştirin yazıyor o kadar. Ona da alıştım zaten. Laptop'a kurmuştum rahatsız etmiyor. Ha masaüstüne ucuz key aldım. Onda sorun yok gibi şimdilik bakalım. Nerede patlarsa key bir daha alırsın. 15 TL para mı!

Ucuza lisans alın derim. Bir müddet sonra bu sizi çok rahatsız edecektir. Ayrıca birçok özellikten yararlanamayacaksınız. Selamlar.

Anahtar almadığında gizlilik ayarları yapmıyorsun. Gizlilik ayarlarında geri bildirim seçenekleri İnternet ve Sistem kaynaklarını tüketiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…