A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 8 Mayıs 2020 #21 Agalar konu OS'un crack/orjinal olmasından nasıl Devletin IP'leri görmesine geldi acaba?
Kaptancaptain Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Yer İstanbul - Fatih 8 Mayıs 2020 #22 IObit unistaller la silince kayıt defterini de siliyor. Kaptancaptain dedi: IObit unistaller la silince kayıt defterini de siliyor. Genişletmek için tıkla... Basit bu kadar ya da portable yapıyor hoca kurmadan etkinleşiyor yani.
IObit unistaller la silince kayıt defterini de siliyor. Kaptancaptain dedi: IObit unistaller la silince kayıt defterini de siliyor. Genişletmek için tıkla... Basit bu kadar ya da portable yapıyor hoca kurmadan etkinleşiyor yani.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 8 Mayıs 2020 #23 Kaptancaptain dedi: IObit unistaller la silince kayıt defterini de siliyor. Genişletmek için tıkla... Önceki mesajımda verdiğim linki incelerseniz tek sıkıntının kayıt defteri olmadığını görebilirsiniz.
Kaptancaptain dedi: IObit unistaller la silince kayıt defterini de siliyor. Genişletmek için tıkla... Önceki mesajımda verdiğim linki incelerseniz tek sıkıntının kayıt defteri olmadığını görebilirsiniz.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 8 Mayıs 2020 #24 Fenxy dedi: Hangi okul o? Rica etsem isim verme şansınız var mı? Okullar Windows 10 Education almış olması lazım en azından benim okuduğum lisede öyleydi. Eğer isim verebilirseniz Milli Eğitim Bakanlığı'na bir şikayette bulunacağım. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda da vardı, Windows 8.1 Pro idi ve başlat menüsünde KMSpico vardı.
Fenxy dedi: Hangi okul o? Rica etsem isim verme şansınız var mı? Okullar Windows 10 Education almış olması lazım en azından benim okuduğum lisede öyleydi. Eğer isim verebilirseniz Milli Eğitim Bakanlığı'na bir şikayette bulunacağım. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda da vardı, Windows 8.1 Pro idi ve başlat menüsünde KMSpico vardı.
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 655 Çözümler 7 Yer İstanbul 8 Mayıs 2020 #25 Exinie dedi: Bizim okulda da vardı, Windows 8.1 Pro idi ve başlat menüsünde KMSpico vardı. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor anlam veremiyorum.
Exinie dedi: Bizim okulda da vardı, Windows 8.1 Pro idi ve başlat menüsünde KMSpico vardı. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor anlam veremiyorum.
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #26 Exinie dedi: Bizim okulda da vardı, Windows 8.1 Pro idi ve başlat menüsünde KMSpico vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam link buldum bakarsanız sevinirim
Exinie dedi: Bizim okulda da vardı, Windows 8.1 Pro idi ve başlat menüsünde KMSpico vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam link buldum bakarsanız sevinirim
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 8 Mayıs 2020 #27 Fenxy dedi: Böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim okul aşırı kötü, ondan olabilir. agalarsöztnüre dedi: Hocam link buldum bakarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Mesajlarınızı birleştirince bana bildirim gelmiyor, kusura bakmayın hemen bakıyorum.
Fenxy dedi: Böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim okul aşırı kötü, ondan olabilir. agalarsöztnüre dedi: Hocam link buldum bakarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Mesajlarınızı birleştirince bana bildirim gelmiyor, kusura bakmayın hemen bakıyorum.