S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 27 Nisan 2020 #11 User not found dedi: Sanala pek para ve vermem ama SSD içinde okul harçlığımdan vazgeçemem zaten 1000 de 1 okul harçlığı alıyorum pek fazla paraya ihtiyaç duymuyorum. Maddi durumumda öyle fazla iyi değil orta. Genişletmek için tıkla... Bir şey derim ama ban yemek istemiyorum, iyi forumlar.
User not found dedi: Sanala pek para ve vermem ama SSD içinde okul harçlığımdan vazgeçemem zaten 1000 de 1 okul harçlığı alıyorum pek fazla paraya ihtiyaç duymuyorum. Maddi durumumda öyle fazla iyi değil orta. Genişletmek için tıkla... Bir şey derim ama ban yemek istemiyorum, iyi forumlar.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Nisan 2020 #12 Silinen üye dedi: Bir şey derim ama ban yemek istemiyorum, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Neden sinirlendin ki?
Silinen üye dedi: Bir şey derim ama ban yemek istemiyorum, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Neden sinirlendin ki?
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #13 Arkadaşların dedikleri ayarları yaptıktan sonra başka bişi yapamazsınız. SSD şart daha hızlı Windows için.
Arkadaşların dedikleri ayarları yaptıktan sonra başka bişi yapamazsınız. SSD şart daha hızlı Windows için.