Windows 10'u Nereden İndirmeliyim?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhabalar. Yakın zamanda Windows 10 Pro 64 bit OEM Ürün Anahtarı satın alacağım. Ama Windows 10'u indirebileceğim güvenilir bir site var mı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Bir de bir sorum daha var. Sizce Windows10 Pro mu yoksa Windows 10 Enterprise sürümü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sayfaya Mac os x ten bakıcna direk İSO dosyası indirmeye yönelik yönlendirmeler görüyorum windows 1 0dan girincede İSO yerine MediaCreationTool yazılımını yüklüyor bu programdan usb ye iso atılabiliyormu acaba?

Edit: MediaCreationTool üzerinden İSO USB medya oluşturulabiliyormuş şimdi baktımda.

Google Chrome için geçerli bir yöntem bu.
İndirme Sayfası
Bu siteye girdikten sonra inceleye basıp telefon simgesine tıklıyoruz seçili değilse.
Ardından sayfayı yeniliyoruz ve istediğimiz sürümü seçip ardından dil seçiyoruz.
Sonra istediğimiz mimariye tıklayıp indiriyoruz.

İndirme bağlantısı ve tüm bilgiler: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal

Sürüm farkları: Windows 10 Sürümlerini Karşılaştırın | Home ve Pro
O zaman Enterprise sürümü daha iyi gibi gözüküyor. Ayriyetten bu sürümde istersem LTSB'ye geçiş yapabiliyorum, güvenlik ve koruma olarak prodan daha çok özelliğe sahip.

Google Chrome için geçerli bir yöntem bu.
İndirme Sayfası
Bu siteye girdikten sonra inceleye basıp telefon simgesine tıklıyoruz seçili değilse.
Ardından sayfayı yeniliyoruz ve istediğimiz sürümü seçip ardından dil seçiyoruz.
Sonra istediğimiz mimariye tıklayıp indiriyoruz.

İncele butonu nerede hocam. Göremedim ben. Chrome kullanıyorum.

İncele butonu nerede hocam. Göremedim ben. Chrome kullanıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı