Windows 10'u nereden kurdurtabilirim?

savasOZT

Centipat
Arkadaslar merhaba bır sorum olacak. Sıstem toplama sonrası Windows'u nerede kurabılırım? İnternet Cafe'de kurarlar mı? Driver'lerı orada kurdurabılır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kudurtabilirim olarak okudum .
Neyse, neden kendiniz kurmuyorsunuz?
Technopat başta olmak üzere yapılmış onlarca başarılı video var. Arkadaşlar linkini bırakır, gerçekten çok kolay bir şey. Ayrıca bir videoda driver kurulumunu da gösteriyor.

Gerek yok. Al USB bellek. Video izleyerek kendin yap. Boşuna para verip bir de yanlış Driver yükletme riskini alma.

Arkadaslar merhaba bır sorum olacak. Sıstem toplama sonrası Windows'u nerede kurabılırım? İnternet Cafe'de kurarlar mı? Driver'lerı orada kurdurabılır mıyım?

Sistemi toplayan kuruluş, bilgisayar tamircisi vs her kimse onlardan talep edebilirsiniz.

Kendin kurabilirsin. 3 yıl boyunca bilgisayarcılara para kaptırdım. YouTube sağ olsun son seferinde kendim kurdum.

Hocam kurarlar ama kurarken yanından ayrılmayın adamın. Çünkü malzeme çalar, korsan Windows 10 kurar falan. Siz dikkatli olun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sırayla bu videoları takip edebilirsiniz, kolayca 30 dakika içerisinde kurulumu bitirmiş olursunuz.

Dostlar herkes sizin için çocuk oyuncağı olan şeyi bilmek zorunda değil. Arkadaş bilmediği veya göze alamadığı için soruyor. Kendisi kursa çok daha iyi olur ama, köstek olmayın derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…