Windows 10'u OEM Key İle Etkinleştirmek

heartles39

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar daha önce Windows 10 Pro'yu crack olarak kullanmaktaydım. Bugün sistem tekrar Windows'u etkinleştirmemi istedi. İnternet üzerinde tek kullanımlık yani kullandıktan sonra bir daha o kodu kullanamayacağımız lisanslar var fiyatlari gayet ucuz diye almak istiyorum fakat daha önce crack'li kullandığım için sorun yaratır mı ? Bilgisayarı mı sıfırlamak/formatlamak istemiyorum o kodu girmek için o kodları bilgisayarımı sıfırlamadan/formatlamadan kullanabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar daha önce Windows 10 Pro'yu crack olarak kullanmaktaydım. Bugün sistem tekrar Windows'u etkinleştirmemi istedi. İnternet üzerinde tek kullanımlık yani kullandıktan sonra bir daha o kodu kullanamayacağımız lisanslar var fiyatlari gayet ucuz diye almak istiyorum fakat daha önce crack'li kullandığım için sorun yaratır mı ? Bilgisayarı mı sıfırlamak/formatlamak istemiyorum o kodu girmek için o kodları bilgisayarımı sıfırlamadan/formatlamadan kullanabilir miyim ?
Tabi mümkün kardeşim önce bigisayarınızı Malwarebytes Premium aracılığıyla taratın. Bulduğu virüsleri ortadan kaldırın. Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Artık keyinizi içinizde endişe kalmadan silebilirsiniz. Selamlar

Temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Almış olduğunuz keyi crack uygulanmış bir windows'a uygulamanız sorun çıkartabilir. Önemli dosyalarınızı yedekledikten sonra temiz kurulum yaparak windows'u kullanmaya başlayın. Almış olduğunun lisans anahtarını kurulum esnasında girmeniz daha uygun olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı