Windows 10'u orijinal sitesinden, normal indirme yöntemi

va7eyla

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

SHA gibi yığın dökümleri varken boş uğraş. Ancak hızlı indirme avantajı belki olabilir.

Ayrıca konuda yazılı tek yönerge bile yok. Özensiz.

Faydasiz. YT`da gordugunuz ici bos icerikleri taklit etmeyin sirf biseyler yazacagim diye. Normalden ekstrem bir farki yok.

Bilinen yönetemlerden.

Uzun lafin kisasi aynen oyle. Ayrica ChromeOS'dan memnun musunuz?

SHA gibi yığın dökümleri varken boş işler. Ancak hızlı indirme avantajı belki olabilir.

Siz ilk defa benim bir konuma yorum yaptınız. Teşekkür ediyorum öncelikle.
Fakat, bu şekilde indirmeyi çoğunluk bilmiyordu. Aanlatım yapayım dedim.
Anlatım işlerine de yeni başladım sayılır.
Size ayrı bir şey yazmak istiyorum.
Windows 10 Pro editleniş sürüm olarak, en-us dilinde ve güncel bir şekilde paylaşım yapmak istedim. Sitenizde her zaman konularıma izin veriliyordu. Bu defa verilmedi. Neden acaba. Sistemlerimde herhangi bir yasal olmayan ya da zararlı olan uygulama bulunmamaktadır. Şaşırdım konu onaylanmayınca. Saygılarımla...

Son düzenleme:
Faydasiz. YT'da gordugunuz ici bos icerikleri taklit etmeyin sirf bir şeyler yazacagim diye. Normalden ekstrem bir farki yok.

Sadece emekliğe çektirdim arada oyun oynuyorum emekliğe çektirmek için güzel yöntemlerden.

Faydasiz. YT`da gordugunuz ici bos icerikleri taklit etmeyin sirf biseyler yazacagim diye. Normalden ekstrem bir farki yok.

Sırf bişeyler yazmak için yazmadım. hiç bu yöntemi bilmeyen ve kullanmayanlar var henüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı