U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #11 Enesf27 dedi: PC önce de normal olarak gelişmiş ayarlardan sıfırladım ama maalesef Valorant %100 CPU hatası alıyorum ondan dolayı sıfırlayacağım. PC temiz kurulum yapacağım ama C diskine flashtan Windows tekrardan yani 0'dan yuklemek yer kaplar mi? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ile orijinal Windows 10 kullanın. Sıfırlama hem uzun sürüyor hem de ileriki dönemlerde sıkıntı çıkarıyor.
Enesf27 dedi: PC önce de normal olarak gelişmiş ayarlardan sıfırladım ama maalesef Valorant %100 CPU hatası alıyorum ondan dolayı sıfırlayacağım. PC temiz kurulum yapacağım ama C diskine flashtan Windows tekrardan yani 0'dan yuklemek yer kaplar mi? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ile orijinal Windows 10 kullanın. Sıfırlama hem uzun sürüyor hem de ileriki dönemlerde sıkıntı çıkarıyor.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #12 Enesf27 dedi: Kanka alakası yok sen niye soruyorsunki bunu CPU kullanımı ile ayrı ısınması alakası yok. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmak için söylüyoruz, kullanım var ise ısınıyordur. Konuyu yardım amaçlı açıyorsun bilgin var ise açmayabilirsin.
Enesf27 dedi: Kanka alakası yok sen niye soruyorsunki bunu CPU kullanımı ile ayrı ısınması alakası yok. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmak için söylüyoruz, kullanım var ise ısınıyordur. Konuyu yardım amaçlı açıyorsun bilgin var ise açmayabilirsin.