Windows 10'u silip sıfırdan 7 kurmak

71mustafa71

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Windows 10 oldu. Şimdi tekrar format atarak herşeyi silip sıfırdan Windows 7 yüklemek istiyorum. Nasıl yapıcam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Windows 10 oldu. Şimdi tekrar format atarak herşeyi silip sıfırdan Windows 7 yüklemek istiyorum. Nasıl yapıcam?
Öncelikle buna Technopat kullanıcılarının destek vermeme hakkının sahip olduğunu söylemek isterim. Sisteminiz nedir? Windows 10 için uygunsa 7 yüklemek akıl işi değil.

Windows 10 kurulu diski boot esnasında silerseniz yada biçimlendirirseniz dilediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz.

Nasıl Windows 10 USB'si hazırlayıp 10 kurduysanız aynı şekilde Windows 7 ISO'su ile USB hazırlayıp, USB'den boot edip 7 kuracaksınız.

Lakin sistem 2016 model ve sonrası ise sürücü konusunda sıkıntı çekersiniz. Ayrıca bizden de teknik destek alamazsınız. Bilginiz olsun.

Windows 7'yi sadece LGA775/AM2 tabanlı eski sistemlere öneririm. LGA1156/1366/AM3 ve sonrası bütün sistemlere Windows 10 kurulabilir.
Sistemim LGA775/AM2 Tabanlı mı ? LGA1156/1366/AM3 Tabanlı mı ? Nasıl öğrenebilirim ?

Ya windows 7 kullananlara şunu soruyorum sizde de formatdan sonra güncelleme takılıyor mu? Ya microsoft sanki bilerek ediyor temiz kurulumdan sonra güncelleştirmeleri denetle dediğimde denetleniyorda sürekli bekliyor ne iştir bu ya? O yüzden windows 10 kullananlar 10 da kalsın bence.

windows update'i kapatıyorsun sorun çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…