Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Windows 10 oldu. Şimdi tekrar format atarak herşeyi silip sıfırdan Windows 7 yüklemek istiyorum. Nasıl yapıcam?
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Windows 10 oldu. Şimdi tekrar format atarak herşeyi silip sıfırdan Windows 7 yüklemek istiyorum. Nasıl yapıcam?
Öncelikle buna Technopat kullanıcılarının destek vermeme hakkının sahip olduğunu söylemek isterim. Sisteminiz nedir? Windows 10 için uygunsa 7 yüklemek akıl işi değil.
Windows 10 kurulu diski boot esnasında silerseniz yada biçimlendirirseniz dilediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz.
Ya windows 7 kullananlara şunu soruyorum sizde de formatdan sonra güncelleme takılıyor mu? Ya microsoft sanki bilerek ediyor temiz kurulumdan sonra güncelleştirmeleri denetle dediğimde denetleniyorda sürekli bekliyor ne iştir bu ya? O yüzden windows 10 kullananlar 10 da kalsın bence.
@Makbery işlemcin nedir? AIDA64 programı ile öğrenebilirsin. @uysal Windows 7'yi Core 2 Quad'a kurmadan önce kurmadan önce bütün güncellemeleri kapattım. Sorun yaşamadım yani.
Ya windows 7 kullananlara şunu soruyorum sizde de formatdan sonra güncelleme takılıyor mu? Ya microsoft sanki bilerek ediyor temiz kurulumdan sonra güncelleştirmeleri denetle dediğimde denetleniyorda sürekli bekliyor ne iştir bu ya? O yüzden windows 10 kullananlar 10 da kalsın bence.