Windows 10'u silmeden 8.1 kurmak mümkün mü?

Fu-Linn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an Windows 10 kullanıyorum fakat artık 8.1 e geçmek istiyorum. Elimde maalesef 1 adet USB var ve onda da 8.1 kurulu. Aylar önce 8.1 kurmuştum fakat Wi-Fi çalışmamıştı. Şimdi 8.1 kuracağım fakat yeniden aynı sorun olursa Windows 10 sürümüne tekrar nasıl geçiş yapabilirim acaba? Windows 10 SSD kısmında kurulu 8.1'i HDD kısmına kursam açılırken nasıl olur böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD kısmına kurabilirsin. Pc açılırken tam olarak emin değilim ama böyle bir seçim ekranı gelmesi lazım.
Windows 7 Dual Boot Önyükleme Yöneticisi.png

Merhaba şu an Windows 10 kullanıyorum fakat artık 8.1 e geçmek istiyorum. Elimde maalesef 1 adet USB var ve onda da 8.1 kurulu. Aylar önce 8.1 kurmuştum fakat Wi-Fi çalışmamıştı. Şimdi 8.1 kuracağım fakat yeniden aynı sorun olursa Windows 10 sürümüne tekrar nasıl geçiş yapabilirim acaba? Windows 10 SSD kısmında kurulu 8.1'i HDD kısmına kursam açılırken nasıl olur böyle bir şey mümkün mü?
Kurulum yaparsın fakat 2 işletim sistemi olduğu için illaki performans kaybı yaşarsın. Biraz araştırırsan Windows 8 ve 10'u aynı USB'ye yazdırıp kurulum yapabilirsin, bende var mesela Windows 7-8-10 aynı USB de.

İki işletim sistemini birden kullanmak istemiyorum zaten. Windows 8.1'i HDD kısmına kurup bakıcağım eğer Wi-Fi kısmında problem yoksa Windows 10'u sileceğim.

Windows 8.1 Wİ-Fİ sürücüsünü otomatik yüklemiyor. Herhangi bir Wİ-Fİ
sıkıntısı da yok. Sizin elle kurmanız gerekiyor. Wİ-Fİ sürücüsünü harici hafızaya indirip kurabilirsiniz.
O zaman kullanabilirsiniz.
Windows 10 SSD'de kalabilir. HDD bölümüne de Windows 8.1 kurup gayet sağlıklı şekilde performans kaybı yaşamadan kullanabilirsiniz.
Sistemi ilk açtığınızda size Windows 10 mu Windows 8.1 mi açılsın diye soracak.
Kendim aylarca SSD'de Windows 10 kurulu şekildeyken HDD'ye de Windows 8.1 kurulu kullandım. Herhangi bir sıkıntı olmayacaktır.

Kurabilirsiniz. Fakat iki işletim sistemi olacağından bilgisayarınızın performansını azaltabilir.

Windows 8.1 kurdum fakat svchost.exe çalışmayı durdurdu diye sürekli ekrana hata geliyor. Nasıl çözebilirim ? İnternette bir çözüm bulamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı