A Ahmet Arıkboğa Hectopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 36 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #1 Merhabalar. Technopat'ta "Windows 7'yi Harddisk'ten SSD'ye Kopyalama" adlı bir video görmüştüm. İsmi yanlış olabilir, tam hatırlamıyorum. Bunun aynısını Windows 10 da yapsak, sıkıntı çıkarmı?
Merhabalar. Technopat'ta "Windows 7'yi Harddisk'ten SSD'ye Kopyalama" adlı bir video görmüştüm. İsmi yanlış olabilir, tam hatırlamıyorum. Bunun aynısını Windows 10 da yapsak, sıkıntı çıkarmı?
Setheleh Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #2 SSD aldığımda yapmıştım bu işlemi Samsung yazılımı üzerinden ancak normalden çok yavaş çalışmıştı size tavsiye temiz kurulum yapmanız yönünde olur.
SSD aldığımda yapmıştım bu işlemi Samsung yazılımı üzerinden ancak normalden çok yavaş çalışmıştı size tavsiye temiz kurulum yapmanız yönünde olur.
A Ahmet Arıkboğa Hectopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 36 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2015 #4 Konuyu hortlattığım için, özür dilerim. @Recep Baltaş acaba böyle bir video çekermisiniz.
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 25 Ağustos 2015 #5 Windows 10'da kullanabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 10'da kullanabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Ahmet Arıkboğa Hectopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 36 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2015 #6 Silinen üye dedi: Windows 10'da kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O Windows 7 üzerinde yapılmıştır. Cevabın için teşekkürler
Silinen üye dedi: Windows 10'da kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O Windows 7 üzerinde yapılmıştır. Cevabın için teşekkürler