DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #11 runit dedi: Terminale neofetch yazıp bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Komut yok yazıyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Şubat 2021 #12 DarkAngel789 dedi: Komut yok yazıyor. Genişletmek için tıkla... sudo apt-get install neofetch ile kur, daha sonra neofetch yaz.
DarkAngel789 dedi: Komut yok yazıyor. Genişletmek için tıkla... sudo apt-get install neofetch ile kur, daha sonra neofetch yaz.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #13 Öyle yapınca benden şifre girmemi istiyor ama şifreyi yazamıyorum nedense Pardus kurdum.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Şubat 2021 #14 DarkAngel789 dedi: Öyle yapınca benden şifre girmemi istiyor ama şifreyi yazamıyorum nedense Pardus kurdum. Genişletmek için tıkla... Şifre yazarken sana görünmez, güvenlik için. Sen şifre kısmı gelince doğru bir şekilde yaz ve enter tuşuna bas.
DarkAngel789 dedi: Öyle yapınca benden şifre girmemi istiyor ama şifreyi yazamıyorum nedense Pardus kurdum. Genişletmek için tıkla... Şifre yazarken sana görünmez, güvenlik için. Sen şifre kısmı gelince doğru bir şekilde yaz ve enter tuşuna bas.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #15 runit dedi: Şifre yazarken sana görünmez, güvenlik için. Sen şifre kısmı gelince doğru bir şekilde yaz ve enter tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka bir de exe dosyası var setup indirdim bir uygulamayı basınca bir şey olmuyor onu nasıl yapacağım.
runit dedi: Şifre yazarken sana görünmez, güvenlik için. Sen şifre kısmı gelince doğru bir şekilde yaz ve enter tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka bir de exe dosyası var setup indirdim bir uygulamayı basınca bir şey olmuyor onu nasıl yapacağım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Şubat 2021 #16 DarkAngel789 dedi: Tamam kanka bir de exe dosyası var setup indirdim bir uygulamayı basınca bir şey olmuyor onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Linux'ta exe diye bir şey yok. Pardus Debian tabanlı olduğu için indireceğin programın deb dosyası varsa o halini indireceksin.
DarkAngel789 dedi: Tamam kanka bir de exe dosyası var setup indirdim bir uygulamayı basınca bir şey olmuyor onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Linux'ta exe diye bir şey yok. Pardus Debian tabanlı olduğu için indireceğin programın deb dosyası varsa o halini indireceksin.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #17 Var ama. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_2021-02-08_02-04-51.png 1,1 MB · Görüntüleme: 55
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Şubat 2021 #18 DarkAngel789 dedi: Var ama. Genişletmek için tıkla... Linux'ta exe dosyaları çalışmaz. Ayrıca her programın desteği yok. Zaten sürücüler yüklenmiştir, o programı çöpe taşıyın o yüzden.
DarkAngel789 dedi: Var ama. Genişletmek için tıkla... Linux'ta exe dosyaları çalışmaz. Ayrıca her programın desteği yok. Zaten sürücüler yüklenmiştir, o programı çöpe taşıyın o yüzden.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #19 Tamam kanka driverlarım Windows 10 da günceldi şimdi buradada güncelmi. Seni de yordum ama kusura bakma hocam
Tamam kanka driverlarım Windows 10 da günceldi şimdi buradada güncelmi. Seni de yordum ama kusura bakma hocam
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Şubat 2021 #20 DarkAngel789 dedi: Tamam kanka driverlarım Windows 10 da günceldi şimdi burada da güncel mi? Seni de yordum ama kusura bakma hocam Genişletmek için tıkla... Linux'ta sürücüler otomatik kurulur zaten, bu programlara gerek yok. Ayrıca Windows'taki gibi artık exe dosyalarını indirmeyin, deb dosyalarını indirin veya terminal üzerinden yükleyin.
DarkAngel789 dedi: Tamam kanka driverlarım Windows 10 da günceldi şimdi burada da güncel mi? Seni de yordum ama kusura bakma hocam Genişletmek için tıkla... Linux'ta sürücüler otomatik kurulur zaten, bu programlara gerek yok. Ayrıca Windows'taki gibi artık exe dosyalarını indirmeyin, deb dosyalarını indirin veya terminal üzerinden yükleyin.